HomeΕΚΛΟΓΕΣΒασίλης Σμπώκος: Δε θα αφήσουμε να επιστρέψει το δημόσιο και η Υγεία στη δεξιά του Άδωνι και του Μητσοτάκη

Βασίλης Σμπώκος: Δε θα αφήσουμε να επιστρέψει το δημόσιο και η Υγεία στη δεξιά του Άδωνι και του Μητσοτάκη

Επίσκεψη και στο Δήμο Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναντήσεις με το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό, τον οποίο και συνεχάρη για την πρόσφατη επανεκλογή του, και τους αντιδημάρχους Αριστέα Πλεύρη και Γιώργο Καραντινό είχε στα πλαίσια των επισκέψεών του στις δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες ο Βασίλης Σμπώκος, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο.
66253870_456266928265210_4938722446300676096_n
Η συζήτηση για το μέλλον της αυτοδιοίκησης με το νέο νόμο «που επιβάλει τις συνεργασίες προς όφελος των πολιτών» όπως είπε ο κ. Σμπώκος αλλά και η ανάγκη συνέχισης του προγράμματος ΦιλόΔημος που άλλαξε το χαρακτήρα των περισσότερων Δήμων στη χώρα ήταν από τα βασικά σημεία της συζήτησης μεταξύ των έμπειρων αυτοδιοικητικών παραγόντων της Κρήτης

Παρόλο το γεμάτο πρόγραμμά του ο υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Σμπώκος δεν άφησε εκτός των επισκέψεών του την 7ηΔΥΠΕ όπου είχε έναν πολύ γόνιμο διάλογο για τον τομέα της υγείας που έχει έντονα αναβαθμιστεί τα τελευταία χρόνια με τη διοικήτρια κ. Ελένη Μαυρομάτη, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, το ΕΚΑΒ αλλά και το ΙΚΑ Ηρακλείου.
66322286_870860836602889_768760860645523456_n
«Δε θα αφήσουμε να συντελεστεί η διάλυση του δημόσιου τομέα που για εμάς είναι σύμμαχος των πολιτών. Η επιστροφή στο 5 προς 1 στις προσλήψεις θα ερημώσει τα νοσοκομεία μας και τις υπηρεσίες που χρειάζονται καθημερινά οι πολίτες και κυρίως οι μη προνομιούχοι. Δε θα αφήσουμε να επιστρέψει η χώρα στο ακριβό φάρμακο και στις αποκλεισμένες μονάδες υγείας για όσους δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν οικονομικά. Δε θα επιτρέψουμε τις απολύσεις που προωθεί η Δεξιά του κ. Άδωνι Γεωργιάδη και Κυριάκου Μητσοτάκη. Σκοπός δικός μας είναι να συνεχίσουμε την περαιτέρω ενδυνάμωση και την αποτελεσματικότητα του δημοσίου τομέα και ιδιαίτερα της Παιδείας και της υγείας. Αυτό εννοούμε όταν λέμε ότι στις 7 Ιουλίου αποφασίζουμε για τη ζωή μας. Ότι αποφασίζουμε αν θέλουμε τα παιδιά μας να έχουν δασκάλους και τα νοσοκομεία μας γιατρούς ή αν θέλουμε αίθουσες των 30 μαθητών και νοσοκομεία μόνο για όσους έχουν να πληρώσουν τα ακριβά ιδιωτικά θεραπευτήρια» είπε μεταξύ άλλων στις συζητήσεις του με δημοσίους υπαλλήλους, τη διοίκηση του ΕΚΑΒ, αλλά και τη διευθύντρια του ΙΚΑ κ. Τρικέλη, το διοικητή και υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ κυρίους Τασόπουλο και Φανουργιάκη αντίστοιχα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση