HomeΚΡΗΤΗ4×4 Show Στην Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου

4×4 Show Στην Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου

Την Κυριακή 21 Ιουλίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Extreme Event από το OFF ROAD CLUB ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στην Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου!

Την Κυριακή 21 Ιουλίου στις 17.30 ξεκινάει ένα Παγκρήτιο extreme 4×4 event από το Off Road Club Ηρακλείου.
Περίπου 30 αυτοκίνητα 4×4 από όλη την Κρήτη θα παρουσιάσουν ένα show σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα για τους επισκέπτες Παγκρήτιας Αγροκτηνοτροφικής Έκθεσης Αρκαλοχωρίου!

To event θα διαρκέσει ως τις 20.30

Και είναι Δωρεάν!

Στην Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου συμμετέχουν επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα με δράση και στο εξωτερικό για να προβάλλουν τα προϊόντα & τις υπηρεσίες τους. Επίσης, πραγματοποιούνται και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις όπως εκδηλώσεις μαγειρικής & γευσιγνωσίας καθώς και δωρεάν μουσικές παραστάσεις.

Ώρες Λειτουργίας:
Καθημερινές 17.30-22.30 &
Σαββατοκύριακο 10.30-14.30 ,17.30-22.30

Το αντίτιμο εισόδου ανέρχεται στα 2,00€ (χωρίς πρόσκληση)

Για το πρόγραμμα της εσπερίδας και τους ομιλητές αλλά και πολλές ακόμη πληροφορίες για την Έκθεση επισκεφθείτε το www.arkalohoriexpo.gr

Η Έκθεση πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, τη στήριξη του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Επίσης, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Συμβουλίου Κρήτης, του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Ζωοτροφών. Διοργανώνεται απο την Alfa Expo. Και χορηγός Μετακινήσεων είναι οι Anek Lines & Blue Star Ferries. Χορηγοί επικοινωνίας η Αγρέκφραση , Αγρότυπος & το ραδιόφωνο Ερωτόκριτος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση