HomeΕΚΛΟΓΕΣΑυγενάκης: Στην Κρήτη θα δοθεί η μάχη των μεγάλων υποδομών τα επόμενα χρόνια

Αυγενάκης: Στην Κρήτη θα δοθεί η μάχη των μεγάλων υποδομών τα επόμενα χρόνια

Από ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την βεβαιότητα για το ότι η Κρήτη θα βρεθεί στο επίκεντρο του αναπτυξιακού προγράμματος της επόμενης κυβέρνησης της ΝΔ, και σε επίπεδο υποδομών, εξέφρασε ο Γραμματέας της ΝΔ και υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε, σήμερα,σε εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών.

«Η Κρήτη αποτελεί αγορά με έντονο εμπορικό, τουριστικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον και ο κλάδος των κατασκευών θα πρωτοστατήσει στη νέα εποχή που θα ξεκινήσει για την Κρήτη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης.

Η σχετική ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

ΒΙ.ΠΕ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Όπως συνηθίζω να λέω, στην Κρήτη θα δοθεί η μάχη των μεγάλων υποδομών τα επόμενα χρόνια, διότι η Κρήτη αποτελεί μια αγορά με έντονο εμπορικό, τουριστικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον και ο κλάδος των κατασκευών θα πρωτοστατήσει στην νέα εποχή που θα ξεκινήσει για την Κρήτη.
Μια εταιρεία που πρωταγωνιστεί στον κλάδο των μεταλλικών και όχι μόνο κατασκευών είναι η Vavoulas Group. Στηρίζουμε τέτοιες δραστηριότητες και τις ενισχύουμε, ώστε να εξάγουν τη δραστηριότητά τους και την πλούσια εμπειρία τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση