HomeΕΚΛΟΓΕΣΣτην Κίσαμο η Ντόρα Μπακογιάννη

Στην Κίσαμο η Ντόρα Μπακογιάννη

Συνεχίζει την περιοδεία της στον νομό Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η βουλευτής της ΝΔ και υποψήφια βουλευτής Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη συναντήθηκε χθες με τον Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιο, με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συζητήσει για το τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελεί η Μητρόπολη.

Αμέσως μετά επισκέφθηκε τις δομές του Αννουσάκειου ιδρύματος, το θεραπευτήριο και το κέντρο αποκατάστασης. “Είναι ένα ίδρυμα με πολύ σημαντικό έργο για την κοινωνία όχι μόνο του Καστελίου αλλά και ολόκληρου του νομού, που σίγουρα χρειάζεται τη στήριξη της πολιτείας” είπε η κ. Μπακογιάννη.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Κίσσαμο και συνομίλησε με τους κατοίκους στην πλατεία Στρατηγού Τζανακάκη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κισσάμου.

Η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε στις υποδομές που έχουν ανάγκη τα Χανιά και τις επενδύσεις που πρέπει να γίνουν “για να δημιουργηθούν πολλές και καλά αμοιβόμενες δουλειές, οι οποίες θα κρατήσουν τα παιδιά μας στη χώρα” είπε.

“Ο στόχος μου είναι να μπορέσω να προχωρήσω το ταχύτερο τα έργα υποδομής που χρειάζονται για να αναπτυχθεί ο νομός όπως του αξίζει.

Χωρίς έργα κανένας τόπος δεν μπορεί να πάει μπροστά” σημείωσε και πρόσθεσε ότι για το κομμάτι του δρόμου Χανιά- Καστέλι δεν υπάρχει καμία μελέτη.

ntora-kisamos5

Η Ντόρα Μπακογιάννη επίσης μίλησε για τον ποινικό κώδικα που δίνει τη δυνατότητα να αποφυλακιστούν οι πολυϊσοβίτες της 17Ν και τον οποίο η ΝΔ θα αλλάξει, και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα καταργήσει το άσυλο στα πανεπιστήμια και θα εξασφαλίσει το αίσθημα ασφάλειας σε όλους τους πολίτες.

Ακουλουθεί το απογευματινό πρόγραμμα της Ντόρας Μπακογιάννη

20.00 Βουκολιές στο καφενείο του Σταυρουλάκη
20.30 Κολυμπάρι στο καφενείο του Ροζμαράκη
21.30 Πλατανιάς στην πλατεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση