HomeHL-SportsΑποκαλύψεις από Γιώργο Τουτζάρη για Εργοτέλη

Αποκαλύψεις από Γιώργο Τουτζάρη για Εργοτέλη

Τι είπε για την ενίσχυση της ομάδας, το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Ιατρούδη, αλλά και το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε χαλαρό κλίμα έγινε η συζήτηση της Τρίτης  του Γιώργου Τουτζάρη με τους δημοσιογράφους της πόλης του Ηρακλείου και απάντησε για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Πάντως, περισσότερο η συνομιλία του είχε αντικείμενο την αδειοδότηση και την επιχορήγηση στις ομάδες της Σούπερ Λίγκας 2, μέσω του τηλεοπτικού συμβολαίου της ΕΡΤ.

Για το θέμα της αδειοδότησης τόνισε ότι είναι σε αναμονή της απόφασης ωστόσο ακόμα και αν ο Εργοτέλης δεν πάρει άδεια, το μεταγραφικό πλάνο για τη νέα χρονιά είναι ήδη έτοιμο.

«Συζητάμε με Έλληνες και ξένους παίκτες κάτω των 23 χρονών και μόλις επιστρέψει στο Ηράκλειο ο Νίκι Παπαβασιλείου θα προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση τους».

Παρών ήταν και ο Σταύρος Λαμπράκης που τόνισε ότι ο Εργοτέλης έχει ήδη ένα ρόστερ 20 – 21 παικτών και κατά συνέπεια δεν πρόκειται να γίνουν περισσότερες από έξι προσθήκες.

Για την υπόθεση με το τηλεοπτικό συμβόλαιο της ΕΡΤ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι πρόκειται να λυθεί και πως η Σούπερ Λίγκα 2 έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις ότι δεν πρόκειται να παρουσιαστεί πρόβλημα.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν με μεταγραφή Ιατρούδης και Έφορντ, ο Γιώργος Τουτζάρης επισήμανε ότι «εμείς δεν θα κόψουμε τον δρόμο σε κανέναν.

Για τον Ιατρούδη η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον είναι η ΑΕΚ, ενώ για τον Έφορντ οι προτάσεις είναι μη συζητήσιμες.

Όμως ο Εργοτέλης δεν πεθαίνει για πωλήσεις. Δεν θα κόψουμε τον δρόμο σε κανέναν αλλά δεν θα ξεπουλήσουμε και κανένα περιουσιακό στοιχείο του Εργοτέλη».

Ακόμα αποκάλυψε ότι ο Μαζουλουξής δεν θα συνεχίσει στον Εργοτέλη ενώ για τον Μπαχανάκ αποτελεί εμπόδιο η επιθυμία της Ρεμς να τον παραχωρήσει ως δανεικό σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση