HomeΕΚΛΟΓΕΣΗ Θεανώ Βρέντζου – Σκορδαλάκη για τις προτεραιότητες της ΝΔ στην υγεία

Η Θεανώ Βρέντζου – Σκορδαλάκη για τις προτεραιότητες της ΝΔ στην υγεία

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ επισκέφθηκε την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η ποιοτική δημόσια υγεία απαιτεί οργανωμένη πρόληψη, αποτελεσματική διοίκηση των δημόσιων δομών, πρόσθετο προσωπικό όπου υπάρχει ανάγκη, πλήρη αξιοποίηση της πληροφορικής και της σύγχρονης ιατρικής τεχνολογίας και καλή εξυπηρέτηση του πολίτη με προτεραιότητα στις πιο ευαίσθητες ομάδες» επεσήμανε η Υποψήφια Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. Θεανώ Βρέντζου –Σκορδαλάκη κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης στην περιοχή του Εσταυρωμένου.

Η κα. Βρέντζου τόνισε ότι το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την υγεία σχετίζεται μεταξύ άλλων με την πρόληψη, τις αξιοπρεπείς συνθήκες περίθαλψης και την εντατική φροντίδα για όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Παράλληλα επεσήμανε, ότι στις προτεραιότητες του προγράμματος της Ν.Δ. είναι η διάθεση 100 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση, την προμήθεια εξοπλισμού και την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών των νοσοκομείων εντός 5ετίας και επιπλέον αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων αλλά και ιδιωτικών δωρεών καθώς και η  υπογραφή 2.000 νέων συμβάσεων με γενικούς γιατρούς, παθολόγους και παιδιάτρους για την κάλυψη των αναγκών σε ολόκληρη την Ελλάδα σε διάστημα 2 ετών.

vrentzou4

Η κα. Βρέντζου στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί είχε συνάντηση με τους Διευθυντές και τους προϊσταμένους των Τμημάτων καθώς και με το διοικητικό προσωπικό. Παράλληλα επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ηρακλείου και την 5η ΤΟΜΥ όπου συνομίλησε με ασθενείς , γιατρούς, νοσηλευτές και τεχνολόγους εργαστηρίων όπου άκουσε από κοντά τα προβλήματα των ασφαλισμένων ενώ ενημερώθηκε για την έλλειψη επάρκειας προσωπικού που υπάρχει καθώς και για τον μεγάλο αριθμό ασθενών ανά γενικό ιατρό στις ΤΟΜΥ.  Τόσο το προσωπικό όσο και οι ασθενείς εξέφρασαν την ανησυχία τους για το μέλλον των δομών αυτών .
Η Υποψήφια Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. επισκέφθηκε επίσης και το ΙΚΑ στην περιοχή του Εσταυρωμένου όπου συναντήθηκε με τους  προϊσταμένους των υπηρεσιών και το διοικητικό προσωπικό.

vrentzou6

Διαφήμιση
Διαφήμιση