HomeHL-9Τρεις νέες “ορφανές” φυτείες εντοπίστηκαν στο Μυλοπόταμο

Τρεις νέες “ορφανές” φυτείες εντοπίστηκαν στο Μυλοπόταμο

Έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία ακόμη αστυνομική επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο όπου εντοπίστηκαν τρεις ακόμη φυτείες κάνναβης

Η επιχείρηση εξερεύνησης οργανώθηκε σήμερα το πρωί και σε αυτήν συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ρεθύμνου και του Τμήματος Ειδικών Αποστολών Κρήτης. Στο πλαίσιο της ίδιας επιχειρήσεις υπήρξαν και υπερπτήσεις του ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκαν σε τρεις διαφορετικές αγροτικές και ορεινές περιοχές τρείς φυτείες, όπου καλλιεργούνταν με επιμέλεια σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους 314 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,5 μέτρου, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Παράλληλα κατασχέθηκε και ένα πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των χώρων των φυτειών.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών. Την υπόθεση χειρίζεται το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση