HomeΕΚΛΟΓΕΣΗ χθεσινή συγκέντρωση του Λευτέρη Αυγενάκη στη Μεσαρά δεν έχει προηγούμενο

Η χθεσινή συγκέντρωση του Λευτέρη Αυγενάκη στη Μεσαρά δεν έχει προηγούμενο

Ικανοποιημένα τα στελέχη του επιτελείου του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εμφανής είναι η ικανοποίηση των στελεχών του επιτελείου Αυγενάκη στην Μεσαρά, την επόμενη μέρα της ομιλίας του Ηρακλειώτη Γραμματέα στις Μοίρες.

avgenakhs

Σειρά τώρα έχει το επιτελείο Ηρακλείου που έχει την υποστήριξη του καθημερινού, εξοντωτικού προγράμματος περιοδειών και στοχευμένων επισκέψεων του Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και την διοργάνωση της εξίσου μεγάλης προεκλογικής ομιλίας το βράδυ της Παρασκευής, στον κινηματογράφο Αστόρια, στις 8:00μ.μ. όπου και θα κλείσει και επίσημα η προεκλογική περίοδος.

Ήταν άλλωστε ένα τολμηρό εγχείρημα και αν κρίνουμε από το πλήθος των Μεσαριτών που δεν είχαν καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία του παρελθόντος. Βρέθηκαν στην συγκέντρωση του Λευτέρη αρκετοί, μέχρι χθες πολιτικοί αντίπαλοι και αυτό διότι το «άνοιγμα» της ΝΔ προς τους πολίτες του κέντρου για το οποίο μιλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δείχνει να συμβαίνει πολύ έντονα και στο Ηράκλειο και ο φορέας αυτής της μεταστροφής είναι ο ίδιος ο Γραμματέας της ΝΔ και το αξιόλογο ψηφοδέλτιο του Κόμματος στο Ηράκλειο.

avgenakhs3

avgenakhs7

Πολλές ήταν οι παρουσίες που συζητήθηκαν στην χθεσινή ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του Λευτέρη Αυγενάκη, στις Μοίρες.

Ασφαλώς μία από αυτές που έκανε και ιδιαίτερη αίσθηση και σχολιάστηκε θετικά από τους Μεσαρίτες ήταν της Νικολέτας Σφακιανάκη, γνωστής δημοσιογράφου και επίσης υποψήφιας βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο.

lefteris-nikoleta_moires-1

Θετικά, όμως, και πολύ κολακευτικά, ήταν και τα σχόλια του Γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος την ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για την παρουσία της, καθώς και για τον ωραίο αγώνα που κάνει η ίδια και οι συνεργάτες της.

nikoleta_moires

Να σημειωθεί ότι είχε προσκληθεί όλη η ενδεκάδα του ψηφοδελτίου της ΝΔ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση