HomeHL-TOPΦυτεία… μαμούθ στα Χανιά – Καλλιεργούσαν κοντά στα 3.000 χασισόδεντρα

Φυτεία… μαμούθ στα Χανιά – Καλλιεργούσαν κοντά στα 3.000 χασισόδεντρα

Δύο συλλήψεις από τις αρχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία φυτεία… μαμούθ εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης με δράστες έναν άνδρα και μία γυναίκα που φαίνεται να καλλιεργούσαν κοντά στα 3.000 χασισόδεντρα.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, σήμερα το πρωί στήθηκε μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Βαρύπετρο των Χανίων για τον εντοπισμό της συγκεκριμένης φυτείας καθώς οι αρχές εδώ και μέρες είχαν συλλέξει πληροφορίες και στοιχεία για την ύπαρξή της.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε μία δυσπρόσιτη περιοχή ένα χωράφι στο οποίο υπήρχαν 2.840 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία βρίσκονταν στο στάδιο συγκομιδής και είχαν ύψος έως και 2,5 μέτρα.

Μάλιστα, στην φυτεία ήταν και οι δύο ιδιοκτήτες και καλλιεργητές της. Πρόκειται για έναν 36χρονο και μία 47χρονη που συνελήφθησαν από τις αρχές.

Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος αποξήρανσης των δενδρυλλίων και κατασχέθηκε ποσότητα αποξηραμένων δενδρυλλίων κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση