HomeHL-SportsΑνακοίνωσε τον Θοδωρή Μίγγο ο ΟΦΗ

Ανακοίνωσε τον Θοδωρή Μίγγο ο ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παίκτης των Κρητικών θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια το προϊόν των ακαδημιών του Παναθηναϊκού και γνώριμος του Γιάννη Σαμαρά από την κοινή τους παρουσία στους πράσινους.

Ο Μίγγος είναι της ίδιας γενιάς με Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Ευαγγέλου κλπ. Τη χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στους χιαστούς.

Ωστόσο ο Γιάννης Σαμαράς τον πιστεύει πολύ, καθώς είναι ένα νέο παιδί που ταιριάζει στην φιλοσοφία του ΟΦΗ και αναμένεται σε περίπου ένα μήνα που θα έχει αποθεραπευτεί πλήρως να μπει κανονικά με την ομάδα.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα μέσου, Θοδωρή Μίγγου, ως το καλοκαίρι του 2022.

Ο 21 ετών ποδοσφαιριστής, γεννημένος στις 6/2/1998 στην Αθήνα, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα του «τριφυλλιού», μετρώντας 3 συμμετοχές.

Τον Αύγουστο του 2017 παραχωρήθηκε δανεικός στην Καλλιθέα, τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε 29 αγώνες. Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, μετά τη λήξη του δανεισμού του και τον Αύγουστο του 2018 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, με τον οποίο είχε 14 συμμετοχές και 5 ασίστ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και έχει χριστεί 28 φορές διεθνής με τις Εθνικές ομάδες U17, U19, U20 και U21, έχοντας πετύχει 4 γκολ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση