HomeHL-SportsΤα τηλεοπτικά της Σούπερ Λίγκας 2 επηρεάζουν και τη μεγάλη κατηγορία!

Τα τηλεοπτικά της Σούπερ Λίγκας 2 επηρεάζουν και τη μεγάλη κατηγορία!

Όσες ομάδες της Σούπερ Λίγκας 1 έχουν συμβόλαιο με την ΕΡΤ μοιραία βρίσκονται στον αέρα αν δεν βρεθεί λύση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε αδιέξοδο βρίσκονται οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας 2, καθώς δεν έχει υπογραφεί το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ και τα μηνύματα που λαμβάνουν μόνο καθησυχαστικά δεν είναι.

Και μπορεί αυτές που «καίγονται» να είναι οι ομάδες της νεοσύστατης κατηγορίας, όμως η συγκεκριμένη εκκρεμότητα φέρνει ντόμινο εξελίξεων.

Κι αυτό γιατί επηρεάζει άμεσα και τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας 1 που πέρυσι βρήκαν τελικά τηλεοπτική στέγη στην κρατική τηλεόραση.

Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Άρης, Λαμία, Παναιτωλικός και Ξάνθη, που είναι οι ομάδες που είχαν συμφωνήσει με την ΕΡΤ και συνεχίσουν στη μεγάλη κατηγορία μετά τον υποβιβασμό του Απόλλωνα Σμύρνης αναμένουν επίσης με αγωνία τις εξελίξεις.

Κι αυτό γιατί στο άρθρο 2 της σύμβασης για τα τηλεοπτικά που υπέγραψαν από πέρυσι οι ομάδες με την ΕΡΤ σε συνδυασμό με την αναδιάρθρωση η διάρκεια ανανεώνεται αυτοδικαίως εφόσον διασπαστεί η Σούπερ Λίγκα της σεζόν 2018-19.

Η σύμβαση που υπήρχε από πέρυσι, λοιπόν, αναφέρει ρητά ότι οι δύο κατηγορίες είναι αλληλένδετες, συνεπώς, μπορεί ακόμα να μην έχει εκφραστεί ακόμα κάποια επίσημη ανησυχία, αλλά και οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας 1 που έχουν από πέρυσι συμβόλαιο με την ΕΡΤ, θα επηρεαστούν αρνητικά με ό,τι αυτό συνεπάγεται αν δεν βρεθεί λύση.

Κι όλα αυτά την κρίσιμη εβδομάδα πριν τις εκλογές όπου, υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα έπρεπε η σημερινή κυβέρνηση να ολοκληρώσει με τις σχετικές υπογραφές τη συμφωνία που ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο…

Διαφήμιση
Διαφήμιση