HomeΕΚΛΟΓΕΣΑνοιχτή επιστολή του προέδρου του ΑΚΚΕΛ στον λαό της Κρήτης

Ανοιχτή επιστολή του προέδρου του ΑΚΚΕΛ στον λαό της Κρήτης

Ενόψει των επικείμενων εκλογών της ερχόμενης Κυριακής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρόεδρος του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδος ΑΚΚΕΛ, Ευάγγελος (Βάκης) Τσιομπανίδης, είναι υποψήφιος βουλευτής στο νομό Ηρακλείου με την εκλογική συνεργασία του ΑΚΚΕΛ με το ΕΠΑΜ, το ΔΗΚΚΙ, το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας, μαζί με μέλη της εθνικής Ομοσπονδίας Ενώσεων δανειοληπτών και μέλη Ενώσεων πολυτέκνων κλπ. Απευθύνει αυτή την ανοιχτή επιστολή για να αφυπνίσει σχετικά με το πραγματικό ναζιστικό δηλητήριο που έχει διοχετευθεί στην πατρίδα μας από τα «μεγάλα» κόμματα, ώστε να γνωρίζετε και να μην συμμετάσχετε στην προσβολή της μνήμης και του αίματος όσων πολέμησαν τις δυνάμεις του Άξονα. Σήμερα ξαναφτιάχνουν τον Άξονα (εμπλουτισμένο με νέα μέλη) και θέλουν την Ελλάδα μας να είναι μέσα. Τα «μεγάλα» συστημικά κόμματα (που εκπροσωπούν λίγο πάνω από το 40% του λαού) είναι πλήρως ενταγμένα σε αυτή την ανασύσταση του Ναζισμού και απλώς εναλλάσσονται για να εξαπατούν ότι είναι διαφορετικά.

Το κείμενο της ανοιχτής επιστολής έχει ως εξής:

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Απευθύνω αυτή την ανοιχτή επιστολή σε όλους τους συμπατριώτες στην Κρήτη όχι μόνο λόγω της υποψηφιότητάς μου στο νομό Ηρακλείου αλλά και διότι η Κρήτη έχει υποφέρει μαρτυρικά από την πρώτη ναζιστική Κατοχή το ’40 και αισθάνομαι ότι έχω καθήκον προς εσάς, που ζητώ την ψήφο σας, να ενημερώσω ότι ο Ναζισμός τον οποίον όλος ο ελληνικός λαός πολέμησε (εκτός από τους χαραμοφάηδες δοσίλογους που επιβίωσαν μέχρι τις μέρες μας) δυστυχώς όχι μόνο δεν έχει εξαλειφθεί, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί μέσα από τα λεγόμενα «μεγάλα κόμματα» και να χρησιμοποιούν την Χρυσή Αυγή ως νοσταλγικό Ναζισμό και καρπαζοεισπράκτορα, για να την γλιτώνουν οι πραγματικοί επιχειρησιακοί ναζιστές.

Σίγουρα έχετε ακούσει να μιλάνε ότι στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αρχίσει να γίνεται μία Γερμανοποίηση που έχει προχωρήσει πολύ και αντί να εξευρωπαϊστεί και να εκπολιτιστεί η ναζιστική Γερμανία, έχει καταφέρει να Γερμανοποιήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό δεν είναι εντελώς σωστό διότι δεν την έχει Γερμανοποιήσει αλλά κινείται να την Ναζιστοποιήσει.

Πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους για να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα ότι εναντίον μας έχουμε καθαρόαιμο διεστραμμένο Ναζισμό όπως αντιμετώπιζαν οι γονείς μας και οι παππούδες μας, τον οποίο οι τότε σύμμαχοί της Ελλάδας όχι μόνο δεν εξολόθρευσαν, αλλά αντίθετα πρόδωσαν εμάς και συνεργάστηκαν μαζί του (μετά από τον Β’ Π.Π.) με τη δικαιολογία είτε της καταπολέμησης του κομμουνισμού ή της καταπολέμησης του καπιταλισμού.

Οι «δυτικοί σύμμαχοι» διαβρώθηκαν περισσότερο από ότι ο τότε ανατολικός συνασπισμός και σήμερα όλες οι συμμορίες που έχουν θέσει την Ελλάδα υπό το καθεστώς των μνημονίων και αφαίρεσαν την εθνική κυριαρχία της έχουν ως πυρήνα τους αυτόν τον αμετανόητο Ναζισμό που ζητάει εκδίκηση.

Είναι πέρα από τον σκοπό της επιστολής μου να αναλύσω διεξοδικότερα το θέμα. Θα το κάνουμε όμως και μετά τις εκλογές. Άλλωστε, ίσως να μη χρειάζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό διότι όλοι στην Ελλάδα από την εποχή ακόμα της διακυβέρνησης του Γιωργάκη Παπανδρέου και του Σαμαρά-Βενιζέλου, το μουστάκι του Χίτλερ και άλλα ναζιστικά χαρακτηριστικά έκαναν θραύση σε φωτογραφίες Γερμανών και άλλων αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (αλλά σε κάποιο βαθμό και των ΗΠΑ).

Θυμάστε πότε κόπηκαν αυτά σαν μαχαίρι; Όταν επιστρατεύτηκε το «αλεξικέραυνο» της Χρυσής Αυγής για να πέφτουν σε αυτήν οι κεραυνοί της οργής του λαού μας ενάντια στη νέα Ναζιστική επίθεση, χωρίς φυσικά να εκτίθενται οι πραγματικοί και επικίνδυνοι Ναζί στα «μεγάλα» κόμματα. Μία απλή παράθεση όλου του έργου όλων όσων πέρασαν τις τελευταίες δεκαετίες από την εξουσία (αλλά κυρίως μετά από την εποχή του Κώστα Σημίτη) είναι αρκετό για να δείτε την υποταγή σε καθετί γερμανικό που έχουν φέρει για την Ελλάδα. Αυτό που αισθάνεστε εδώ και πολλά χρόνια ότι «οι Γερμανοί ξανάρχονται» είναι σωστό. Ξαναήρθαν. Ως Ναζί, πάλι.

Το ΑΚΚΕΛ είναι το μοναδικό κόμμα που είναι μεταξύ άλλων και δηλωμένο αντιναζιστικό για την εξάλειψη κάθε μορφής, έκφρασης, δράσης και προϊόντος ναζιστικής εξουσίας, και είναι πολλά αυτά. Να είστε σίγουροι ότι αυτό είναι απολύτως απαραίτητο για να μπορέσει να υπάρξει οποιαδήποτε απελευθέρωση και εθνική κυριαρχία για την Ελλάδα, ώστε στη συνέχεια να έρθει και η ανάπτυξη και ισορροπία στην ελληνική κοινωνία. Δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη, δικαιοσύνη και οποιαδήποτε κοινωνική και οικονομική αποκατάσταση για όσο καιρό βρισκόμαστε κάτω από τη νέα Κατοχή των ναζιστικών Δυνάμεων.

Όλα τα κόμματα του συστήματος που βρίσκονται μέσα στη Βουλή αποδέχονται τη ναζιστική εξουσία πάνω στην Ελλάδα και ό,τι κάνουν, το κάνουν χωρίς να αμφισβητήσουν αυτήν την εξουσία και φυσικά χωρίς να αγωνίζονται για να την εξαφανίσουν. Όλοι αυτοί προσβάλλουν την μνήμη και το αίμα όλων των Ελλήνων και φυσικά των δικών σας ανθρώπων, που πολέμησαν τους Ναζί και όλους τους άλλους μέσα στον Άξονα. Σιγά-σιγά και σιωπηλά σάς βάζουν να γλιστρήσετε μέσα στο ναζιστικό στρατόπεδο. Αν ψηφίσετε τα «μεγάλα» κόμματα του (ναζιστικού) συστήματος θα μπορείτε να αντικρίσετε τους δικούς σας ανθρώπους που πολέμησαν τη ναζιστική βαρβαρότητα και κυρίως αυτούς που έχυσαν το αίμα τους; Αυτούς που σήμερα ο Ναζισμός προσπάθησε μέχρι και να τους κατηγορήσει ως … «εγκληματίες πολέμου» διότι αντιστάθηκαν στην γερμανική Κατοχή της Κρήτης και στην επίθεση εναντίον της.

Εναλλακτική λύση έχετε εμάς, το ΑΚΚΕΛ, που ένας λόγος της ύπαρξής μας είναι για να συνεχίσουμε να πολεμούμε αυτούς που πολέμησαν οι δικοί σας άνθρωποι και οι δικοί μας άνθρωποι από όλη την Ελλάδα. Αυτοί είναι σήμερα που καταστρέφουν την Ελλάδα και ζητούν από εσάς «να το βουλώσετε» και να τους ψηφίσετε πάλι.

Εμείς έχουμε και την Τελική Λύση κατά του Ναζισμού αν το γερμανικό καθεστώς δεν εξουδετερωθεί για να εξανθρωπιστεί η γερμανική κοινωνία και η γεωγραφική έκταση που κατέχει η Γερμανία-Τευτονία.

Το καθεστώς του Βερολίνου τώρα εξαργυρώνει την επένδυση διαφθοράς και διάβρωσης που έστησε δεκαετίες πριν και από το 1990 που δόλια, εκβιαστικά και παράνομα απέσπασε την ανεξαρτησία του (με την άμεση εμπλοκή και εκβιασμούς του Σόϊμπλε), κατόρθωσε να βάλει σε τελική εφαρμογή την καταστροφή των Βαλκανίων και την υποδούλωση της Ευρώπης σε ένα 4ο Ράιχ.

Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα του κόσμου που έχει την ηθική δικαιολόγηση να εξοντώσει το ναζιστικό δηλητήριο και την πηγή του Γερμανισμού που το παράγει και να ακυρώσει την ύπαρξη της Γερμανίας ως κράτος, αν η Γερμανία δεν εξανθρωπιστεί και δεν εκπολιτιστεί. Η Ευρωζώνη και η Ευρωπαϊκή Ένωση χρησιμοποιούνται ως δοχεία διοχέτευσης αυτού του δηλητηρίου που παραλύει την ελευθερία και δημοκρατία στην Ευρώπη μας και σε όλο τον κόσμο.

Εμείς έχουμε τόσο την θέληση όσο και την συνολική εικόνα ώστε αν το γερμανικό καθεστώς δεν αυτοεξουδετερώσει τον Ναζισμό του, να προωθήσουμε διεθνή Συμμαχία για Τελική Λύση κατά του Ναζισμού. Η εξουδετέρωση της πηγής της σημερινής καταστροφής (του Γερμανικού Κράτους) θα γίνει με την επαναφορά των διατάξεων της Συμφωνίας Potsdam (σε επικαιροποιημένη μορφή για το Συμμαχικό Συμβούλιο Ελέγχου) ώστε να αφαιρεθεί η ανεξαρτησία της Γερμανίας, της πραγματικά Ναζιστικής Γερμανίας, στην οποία παράνομα και δόλια δόθηκε ανεξαρτησία το 1990 από τις ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία και ΕΣΣΔ με προσωπική συμμετοχή του Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε στην δόλια παρανομία, αν και δεν είχε αποναζιστοποιηθεί και παραβίαζε την Συμφωνία Potsdam.

Αυτό θα προωθήσει η Συμμαχία αν όλα τα άλλα αποτύχουν: Την εξάλειψη του Γερμανισμού σε κρατική υπόσταση, δηλαδή άρση της ανεξαρτησίας της Γερμανίας, η Γερμανία να μην είναι κράτος, να είναι γεωγραφική έκταση που δεν θα διοικείται από Γερμανούς και κανένας Γερμανός δεν θα τοποθετείται σε διευθυντική διοικητική θέση πουθενά στον κόσμο. Είναι ο μοναδικός ασφαλής τρόπος για να σωθεί η Ελλάδα και να μη ναζιστοποιηθεί η Ευρώπη όπως προσπαθεί η ηγεσία της Ε.Ε. να κάνει μέσω του φεντεραλιστικού ομοσπονδιακού Ευρωκράτους.

Οι Γερμανοί, σε λίγες γενιές, να μην έχουν γνώση της διοίκησης άλλων ανθρώπων. Η έκταση της Γερμανίας να διοικείται, από τα θύματα του Γερμανισμού, με διαδικασίες Άμεσης Δημοκρατίας, ώστε ακόμη και οι κάτοικοι αυτής να απελευθερωθούν από τη ναζιστική εκμετάλλευση.

Τότε δεν θα υπάρχει γερμανικό κράτος στην γεωγραφική έκταση της Γερμανίας, δεν θα μπορεί να μπλοκάρει τις πολεμικές αποζημιώσεις και καθετί που μας χρωστάει.

Διαφήμιση
Διαφήμιση