HomeHL-9Ο διαρρήκτης είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα … δωμάτια ξενοδοχείων

Ο διαρρήκτης είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα … δωμάτια ξενοδοχείων

Εξιχνιάστηκαν πέντε διαφορετικές υποθέσεις κλοπών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τη σύλληψη ενός 29χρονου αλλοδαπού εξιχνιάστηκαν από τις διωκτικές αρχές πέντε διαφορετικές υποθέσεις κλοπών που είχαν διαπραχθεί στο Ηράκλειο, από δωμάτια ξενοδοχείων και σπίτια.

Ο 29χρονος φερόμενος ως δράστης κατάφερνε να μπει στους χώρους που αποτελούσαν τον στόχο του και να αρπάζει χρήματα, κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, τραπεζικές κάρτες, διάφορα έγγραφα και αντικείμενα.

Ο διαρρήκτης συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ κατάφερε να παραβιάσει το σπίτι μιας 40χρονος από όπου και άρπαξε κοσμήματα, χρήματα, κινητά τηλέφωνα, κάρτες τραπεζικών καταστημάτων και προσωπικά έγγραφα.

Στη συνέχεια, μπήκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε μια 48χρονη αλλοδαπή, αρπάζοντας χρήματα, ένα κινητό, τραπεζική κάρτα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 430 ευρώ.

Οι δύο κλοπές έγιναν αντιληπτές και άμεσα ξεκίνησε αστυνομική έρευνα, από την οποία οι αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη του 29χρονου, ο οποίος αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 308 ευρώ, όπως επίσης 11 λίρες Αγγλίας, 5 λίρες Σκωτίας, και 4 κινητά τηλέφωνα, καθώς και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα την κατοχή των οποίων ο ίδιος δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν και τον χώρο της διαμονής του όπου επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ταξιδιωτικά έγγραφα, κάρτες τραπεζικών καταστημάτων, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα.

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα πρόεκυψε ότι ο 29χρονος κατά το χρονικό διάστημα από τις 29.06.2019 έως και την 30.06.2019 είχε διαπράξει ακόμη τρεις κλοπές από δωμάτια ξενοδοχείων αφαιρώντας συνολικά 118 ευρώ, μια λίρα Αγγλίας, και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας που υπερβαίνει το ποσό των 750 ευρώ.

Μέρος των κλεμμένων αντικειμένων επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση