HomeHL-TOPΤρεις πολιτικοί αρχηγοί μιλούν απόψε στο Ηράκλειο

Τρεις πολιτικοί αρχηγοί μιλούν απόψε στο Ηράκλειο

Σχεδόν ταυτόχρονα οι ομιλίες Αλέξη Τσίπρα, Φώφης Γεννηματά και Γιάννη Βαρουφάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις κεντρικές προεκλογικές τους ομιλίες σε επίπεδο νομού Ηρακλείου πραγματοποιούν απόψε τρεις πολιτικοί αρχηγοί, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά και ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης βρίσκονται ήδη από χθες στην Κρήτη συνεχίζοντας τις περιοδείες τους, ενώ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα έρθει στο Ηράκλειο το βράδυ για την ομιλία του που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας.

Ο πρωθυπουργός, ακολουθώντας ένα ιδιαίτερα βεβαρυμένο πρόγραμμα λόγω των υποχρεώσεων του στην ειδική Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που ξεκίνησε χθες τις εργασίες του, θα μιλήσει στις 20:30 απόψε, στο ίδιο σημείο όπου είχε πραγματοποιηθεί και η προεκλογική ομιλία του τις παραμονές των εκλογών στην αυτοδιοίκηση τον περασμένο Μάιο.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ βρίσκεται από χθες στην Κρήτη πραγματοποιώντας περιοδεία. Η Φώφη Γεννηματά επισκέφθηκε χθες το Λασίθι, ενώ στις 19:30 το απόγευμα θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής με την αφορμή της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη γέννηση του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου.

Τα Χανιά επισκέφθηκε χθες ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος μίλησε στη διάρκεια κεντρικής πολιτικής εκδήλωσης στο Ενετικό Λιμάνι. Απόψε, στις 20:30, την ίδια ώρα δηλαδή με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ο Γιάνης Βαρουφάκης θα μιλήσει στην κεντρική πολιτική εκδήλωση της κίνησης στην Πλατεία Κορνάρου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση