HomeΕΚΛΟΓΕΣΣτην Κάνδανο η Ντόρα Μπακογιάννη

Στην Κάνδανο η Ντόρα Μπακογιάννη

«Η Κάνδανος μου θυμίζει πάντα το μεγαλείο των Κρητικών»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H βουλευτής της ΝΔ και υποψήφια βουλευτής Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε σήμερα την Κάνδανο και μιλώντας στους κατοίκους τόνισε: «νοιώθω πάντα συγκίνηση όταν επισκέπτομαι τον μαρτυρικό τόπο της Κάνδανου.
Ένα χωριό το οποίο ξαναγεννήθηκε μέσα από τις στάχτες του. Ένα χωριό που καταστράφηκε ολοσχερώς από τους κατακτητές στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο αλλά οι ντόπιοι ενωμένοι, με περίσσεια δύναμης ψυχής και ηρωισμού σιγά σιγά την ξαναέχτισαν. Η Κάνδανος μου θυμίζει πάντα το μεγαλείο των Κρητικών, το πείσμα τους για τη ζωή και την αγάπη τους για λευτεριά και δημοκρατία».

«Μια δημοκρατία η οποία τα τελευταία 4 χρόνια δέχθηκε χτυπήματα από τον λαϊκισμό και απαξιώθηκαν οι θεσμοί της. Όμως στις 7 Ιουλίου έχουμε υποχρέωση να δώσουμε τέλος στο λαϊκισμό, στα ψέματα και στα διχαστικά διλήμματα. Μόνο ενωμένοι όλοι μαζί μπορούμε να πάμε τον τόπο μπροστά και αυτό θα το κάνουμε με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη» συμπλήρωσε η βουλευτής της ΝΔ.

Η Ντόρα Μπακογιάννη την Τρίτη 2 Ιουλίου και ώρα 20:30 θα επισκεφθεί την Κίσσαμο και θα μιλήσει με τους κατοίκους στην Πλατεία Στρατηγού Τζανακάκη, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κισσάμου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση