HomeΕΚΛΟΓΕΣΣυνεχίζει ακάθεκτος τις περιοδείες του ο Γιώργος Λογιάδης

Συνεχίζει ακάθεκτος τις περιοδείες του ο Γιώργος Λογιάδης

Επισκέψεις κι επαφές σε όλο το Νομό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λεπτό δε σταματάει ο υποψήφιος βουλευτής του ΜέΡΑ25 Ηράκλειου, Γιώργος Λογιάδης που οργώνει την περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου από άκρη σε άκρη, έχοντας συνεχείς επαφές με φορείς και πολίτες.

Γνωστός ήδη από τις περιοδείες του, ως υποψήφιος ευρωβουλευτής της παράταξης, δηλώνει ικανοποιημένος που το ΜέΡΑ25 μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, είναι ένας πολιτικός σχηματισμός που ο κόσμος γνωρίζει και ενδιαφέρετε να ακούσει γιατί «αυτή η φωνή πρέπει να είναι στη βουλή» και τι πρεσβεύει.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι πολίτες που του θέτουν και ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά τους, και του διατυπώνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Ο κ. Λογιάδης έχει πραγματοποιήσει διαδοχικές επισκέψεις στη Μεσσαρά όπου επισκέφθηκε τα Μάταλα, τις Μοίρες, τα Πιτσίδια.

Στο Δήμο Μαλεβιζίου, έκανε περιοδείες στο Γάζι, τη Ροδιά, και την Αγία Πελαγία, ενώ παρευρέθηκε και σε πολλές εκδηλώσεις όπως στο αρχιερατικό μνημόσυνο για τους 62 Μάρτυρες και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Κεραμούτσι και την Τύλισο .

Συναντήσεις με Περιφερειάρχη και Δήμαρχο Ηρακλείου

Τις προηγούμενες ημέρες ο υποψήφιος βουλευτής του ΜέΡΑ 25 έχει πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και το Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.

Η συζήτηση με τον κ. Αρναουτάκη επικεντρώθηκε στα μεγάλα έργα της Κρήτης αλλά και στις δυνατότητες εξέλιξης του νησιού.

Στον κ. Λαμπρινό, ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του ΜέΡΑ25, έθεσε ζητήματα που σχετίζονται με την πόλη του Ηρακλείου, και πιθανές παρεμβάσεις έτσι ώστε να είναι προσβάσιμη σε όλους, και να αποτελεί πόλος έλξης ως προορισμός, 12μήνες το χρόνο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση