HomeΕΚΛΟΓΕΣΛευτέρης Αυγενάκης: Δεσμεύομαι πως την επόμενη μέρα οι κόποι των συμπολιτών μας δεν θα πάνε χαμένοι

Λευτέρης Αυγενάκης: Δεσμεύομαι πως την επόμενη μέρα οι κόποι των συμπολιτών μας δεν θα πάνε χαμένοι

Ο Γραμματέας της ΝΔ βρέθηκε σήμερα στο Φόδελε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αν και Κυριακή, η δουλειά δεν σταματάει ποτέ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γραμματέας της ΝΔ, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στο χωριό του Φόδελε.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Αυγενάκης συνάντησε και μίλησε με κατοίκους κι επαγγελματίες της περιοχής για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Όπως έγραψε αργότερα σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «Σήμερα, στο Φόδελε συνάντησα και μίλησα με πολλούς συνανθρώπους μας για την δύσκολη καθημερινότητά τους. Άνθρωποι περήφανοι οι οποίοι δεν ζητούν από την Πολιτεία κάτι περισσότερο από το να πιάνει τόπο ο μόχθος τους». Ενώ στο τέλος της ανάρτησής του εκφράζει τη δέσμευση πως την επόμενη μέρα οι κόποι και οι θυσίες αυτών των ανθρώπων όχι μόνο δεν θα πάνε χαμένοι, αλλά θα συμβάλλουν άμεσα στην ανάπτυξη του τόπου.

Ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης:

ΦΟΔΕΛΕ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αν και Κυριακή, η δουλειά δεν σταματάει ποτέ. Ούτε για εμένα, αλλά ούτε και για τους περισσότερους συμπολίτες μας. Σήμερα, στο Φόδελε συνάντησα και μίλησα με πολλούς συνάνθρωπους μας για την δύσκολη καθημερινότητά τους. Άνθρωποι περήφανοι οι οποίοι δεν ζητούν από την Πολιτεία κάτι περισσότερο από το να πιάνει τόπο ο μόχθος τους. Δεσμεύομαι προσωπικά, πως την επόμενη μέρα οι κόποι και οι θυσίες αυτών των ανθρώπων όχι μόνο δεν θα πάνε χαμένοι, αλλά θα συμβάλλουν άμεσα στην ανάπτυξη του τόπου μας. #Ηράκλειο_έχεις_δύναμη

Διαφήμιση
Διαφήμιση