HomeΕΚΛΟΓΕΣΗ Θεανώ Βρέντζου στο Τυμπάκι

Η Θεανώ Βρέντζου στο Τυμπάκι

«Να αξιοποιηθούν οι μελέτες για την επαναλειτουργία της Γεωργικής Σχολής Μεσσαράς»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Αυτό που δεν έκανε η απερχόμενη κυβέρνηση να προχωρήσει τις έτοιμες μελέτες που έχουμε ετοιμάσει για την επαναλειτουργία της Γεωργικής Σχολής Μεσσαράς θα το κάνει πράξη η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη» δήλωσε από το Τυμπάκι όπου βρέθηκε  χθες η Υποψήφια Βουλευτής  Ηρακλείου της  Ν.Δ. Θεανώ Βρέντζου-Σκορδαλάκη στο πλαίσιο των  συναντήσεων που πραγματοποιεί με πολίτες του Νομού.

timpaki10

Η κα Βρέντζου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς αλλά και με κατοίκους των περιοχών του Τυμπακίου, των Μοιρών των Βώρων , της Πόμπιας, των  Αγίων Δέκα και της Βαγιωνιά , κατά τη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποίησε στις παραπάνω περιοχές.

timpaki8

Η  Υποψήφια Βουλευτής   Ηρακλείου της Ν.Δ η οποία  έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους  ,αρχικά επισκέφθηκε το Παζάρι του Τυμπακίου και στη συνέχεια τον Αγροτικό Συνεταιρισμό της περιοχής .Στις  συναντήσεις που είχε με τους παραγωγούς αλλά και με τους κατοίκους, επεσήμανε, ότι ,η  Νέα Δημοκρατία πιστεύει στην Ελληνική περιφέρεια και στις σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητές της.

tibaki1

«Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε τους αγρότες μας να κάνουν το μεγάλο ποιοτικό άλμα να αφήσουν πίσω ξεπερασμένες πρακτικές του παρελθόντος, περνώντας σε μια νέα εποχή με ποιοτικά και διεθνώς ανταγωνιστικά προϊόντα που θα προσφέρουν μεγαλύτερο εισόδημα για τους ίδιους και νέες θέσεις απασχόλησης για τις τοπικές κοινωνίες» επεσήμανε σε δηλώσεις της η κα. Βρέντζου.

timpaki-2

Παράλληλα, στο πλαίσιο της περιοδείας της η κα. Βρέντζου πραγματοποίησε επίσκεψη και στην Ιερά Μονή Οδηγήτριας .

timpaki-7

Διαφήμιση
Διαφήμιση