HomeΚΡΗΤΗ«Έφαγαν» 1000 ευρώ από γνωστό οδοντοτεχνίτη

«Έφαγαν» 1000 ευρώ από γνωστό οδοντοτεχνίτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ζευγάρι επιχείρησε να εξαπατήσει γνωστό οδοντοτεχνίτη των Χανίων αποσπώντας του το ποσό των 1000 ευρώ περίπου.

Το απίστευτης θρασύτητας περιστατικό που οδήγησε και στη σύλληψη ενός Χανιώτη, σημειώθηκε σήμερα όταν σύμφωνα με πληροφορίες του zarpa.gr, άγνωστη γυναίκα τηλεφώνησε στον Χανιώτη οδοντοτεχνίτη, προσποιούμενη γνώστη συνάδελφο του, ζητώντας του το προαναφερόμενο ποσό, το οποίο είχε ανάγκη και το οποίο έπρεπε να της το καταθέσει σε τράπεζα καθώς εκείνη απουσίαζε από τα Χανιά.

Ο οδοντοτεχνίτης προθυμοποιήθηκε και κατέθεσε το ποσό στο λογαριασμό που του είχε δοθεί αλλά η υποτιθέμενη συνάδελφος και γνωστή του δεν μπορούσε να το εισπράξει άμεσα, εξαιτίας μιας τραπεζικής προθεσμίας που έπρεπε να παρέλθει.

Για το λόγο αυτό ξανατηλεφώνησε στον «συνάδελφο» της και τον παρακάλεσε προκείμενου να εξυπηρετηθεί να έδινε τα χρήματα στον αδελφό της που θα τακτοποιούσε την εκκρεμότητα της.

Η όλη διαδικασία προβλημάτισε τον παρ ολίγον θύμα της απάτης που επικοινώνησε τηλεφωνικά με την πραγματική συνάδελφο του την οποία είχε προσποιηθεί η απατεώνισσα και η οποία φυσικά δεν γνώριζε τίποτα.

Άμεσα ο Χανιώτης οδοντοτεχνίτης ενημέρωση την αστυνομία και όταν πήγε ο δήθεν αδελφός να παραλάβει τα χρήματα συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

Η γυναίκα συνεργός αναζητείται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση