HomeHL-SportsΑισιοδοξεί για δικαίωση ο Εργοτέλης

Αισιοδοξεί για δικαίωση ο Εργοτέλης

Κατατέθηκε η έφεση για την μη αδειοδότησή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θα το κυνηγήσει… Ο Εργοτέλης κατέθεσε, όπως είχε το νόμιμο δικαίωμα, την Παρασκευή έφεση κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης της ΕΠΟ για μη αδειοδότησή του.

Οι Κρητικοί θα διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους ώστε να μην έχουν περιορισμό στις μεταγραφές και εκφράζεται αισιοδοξία ότι μπορούν να δικαιωθούν.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης όπως είχε το νόμιμο δικαίωμα κατέθεσε σήμερα δια του νομικού της συμβούλου κ. Γρηγορίου έφεση κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης της ΕΠΟ για την μη χορήγηση αδειοδότησης.

Πλέον αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα η εκδίκαση της υπόθεσης, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία για αδειοδότηση της ομάδας σε δεύτερο βαθμό».

Παράλληλα, ανακοινώθηκε και ο αντικαταστάτης του Βασίλη Πλεσίτη στην Κ19.

Προπονητής των… μικρών αναλαμβάνει, λοιπόν, ο Λευτέρης Κορνάρος, ο οποίος έκανε λόγο για μεγάλη τιμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης καλωσορίζει τον Λευτέρη Κορνάρο στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας. Ο νεαρός προπονητής αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση της Κ19.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Εργοτέλης πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση με την παρουσία του Γενικού Διευθυντή Γιώργου Τουτζάρη, του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος Σταύρου Λαμπράκη και του προπονητή Λευτέρη Κορνάρου.

Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική, καθώς υπήρξε ταύτιση απόψεων και οι δύο πλευρές δεν δυσκολεύτηκαν να συμφωνήσουν και να δώσουν τα χέρια.

Ο Λευτέρης Κορνάρος μετά την επίτευξη της συμφωνίας εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος για το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

“Ο Εργοτέλης τα τελευταία 20 χρόνια έχει δημιουργήσει παράδοση στην προαγωγή παικτών από τα ίδια του τα σπλάχνα.

Και για εμένα το επίπεδο αυτό είναι κάτι που μου αρέσει να δουλεύω, οπότε η πρόταση του Εργοτέλη ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί.

Σίγουρα είναι μεγάλη η τιμή στο πρόσωπο μου αλλά ταυτόχρονα είναι ανάλογη και η ευθύνη να συνεχίζουμε να παράγουμε το ίδιο δυναμικά”».

Διαφήμιση
Διαφήμιση