HomeHL-9Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το 4ο «Agios Nikolaos Cliff Diving 2019»

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το 4ο «Agios Nikolaos Cliff Diving 2019»

Στη λίμνη Αγίου Νικολάου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τις πρώτες προπονήσεις των αθλητών και την προετοιμασία των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το 4ο «Agios Nikolaos Cliff Diving 2019» που ξεκινά το απόγευμα του Σαββάτου στις 6 με τις πρώτες καταδύσεις.

agios-nikolaos-katadyseis2

19 αθλητές, διακεκριμένοι καταδύτες από απ’ όλο τον κόσμο (Βρετανία, Ρωσία, Βραζιλία, Ουκρανία, Ελβετία, ΗΠΑ, Ισπανία, Γερμανία, Λουξεμβούργο, Αυστραλία, Δανία και Ρουμανία) θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για το μοναδικό καταδυτικό γεγονός από υψηλά σημεία που φιλοξενεί η Ελλάδα, κάθε καλοκαίρι στον Άγιο Νικόλαο. Οι καταδύσεις από τα βράχια της λίμνης του Αγίου Νικολάου κι από βατήρα στα 20 μέτρα θα είναι και φέτος το μεγάλο αθλητικό σόου του καλοκαιριού στην Κρήτη.

agios-nikolaos-katadyseis3

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) η Περιφέρεια Κρήτης και η Infinite Drop High Diving, το οποίο παρουσιάζει ο γνωστός τηλεοπτικός παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης ενώ το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για πρώτη φορά φέρει την υπογραφή του Πέτρου Κούρτη, του μουσικού πρωταγωνιστή της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004, ο οποίος εντυπωσίασε στο ρόλο του τυμπανιστή. Ρυθμός και ένταση στο «Agios Nikolaos Cliff Diving» και αρκετά νέα καλλιτεχνικά στοιχεία που ενώνουν τη μουσική παράδοση της Κρήτης με τα σύγχρονα μουσικά και χορευτικά ρεύματα και αναμένεται να συνδράμουν ώστε οι 15.000 θεατές να απολαύσουν ένα μοναδικό αθλητικό υπερθέαμα.

poster cliff diving 2019_poster_new

Εγγύηση της επιτυχίας αποτελεί η δουλειά δεκάδων εθελοντών που στηρίζουν με την πολύτιμη παρουσία τους τη διοργάνωση ενώ καθοριστική είναι για μια ακόμα χρονιά η εμπιστοσύνη των χορηγών και η έμπρακτη αναγνώριση της επιτυχίας που καταγράφει κάθε καλοκαίρι.

Όσο για την εξωστρέφεια της εκδήλωσης, φέτος θα είναι ακόμα μεγαλύτερη ενώ θα ταξιδέψει ως ξεχωριστό σόου σε πολλές χώρες του κόσμου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση