HomeΚΡΗΤΗΣυγκλονίζει η μητέρα του 12χρονου που μαχαιρώθηκε στη Κρήτη

Συγκλονίζει η μητέρα του 12χρονου που μαχαιρώθηκε στη Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για πρώτη φορά η μητέρα του 12χρονου Νικίτα, του μικρού αγοριού που το μαχαίρωσε ο Ολλανδός ανιματέρ σε ξενοδοχείο στην Κρήτη, μιλά και περιγράφει συγκλονιστικές στιγμές από το μαρτύριο που έζησε το παιδί της στα χέρια του νεαρού Ολλανδού.

Όπως αποκάλυψε, ο μικρός Νικίτα, είδε τον ανιματέρ να κρατά στα χέρια του την τσάντα με τον υπολογιστή του και τα προσωπικά του αντικείμενα και είπε στην μητέρα του ότι θα τον ακολουθήσει νομίζοντας ότι θα τα επέστρεφε στην ρεσεψιόν.

Όταν είδε ότι δεν έγινε αυτό, τον πλησίασε και του ζήτησε να του δώσει τα πράγματά του.

«Όπως είπε ο ψυχίατρος στο δικαστήριο, πήρε τα πράγματα και όταν ο γιος μου τα ζήτησε πίσω, νόμιζε ότι πλέον του ανήκαν και υπερασπιζόταν τα δικά του πράγματα», είπε η μητέρα.

Αφού τον μαχαίρωσε παράτησε το 12χρονο αγόρι μέσα σε ένα λάκκο στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου και επί έξι ώρες η μητέρα τον αναζητούσε μαζί με δύο άλλους ανιματέρ του ξενοδοχείου.

Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή της μητέρας για τα όσα πέρασε το παιδί της, αφού είχε τις αισθήσεις του και καταλάβαινε τα πάντα.

«Ο Νικίτα καταλάβαινε τα πάντα. Όλες αυτές τις έξι ώρες που τον ψάχναμε, καταλάβαινε ότι πεθαίνει και προσπαθούσε να κρατηθεί στη ζωή. Δεν μπορούσε να κουνήσει το σώμα του, δεν μπορούσε να φωνάξει βοήθεια και απλά προσπαθούσε να μείνει ζωντανός. Για να γλιτώσει από τη μανία του ανιματέρ έκλεισε τα μάτια του και έμεινε ακίνητος», είπε η μητέρα.

Ο μικρούλης μπορεί να είναι πια καθηλωμένος σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο, όμως πάντα χαμογελά και δεν θέλει με τίποτα να βλέπει την μαμά του στεναχωρημένη.

«Από την στιγμή που έχασα τον σύζυγό μου πριν από τρία χρόνια, ο Νικίτα ένιωσε ότι πρέπει εκείνος να αναλάβει τις ευθύνες του άνδρα του σπιτιού. Είναι ένα πολύ υπεύθυνο παιδί και δεν θέλει να με βλέπει στεναχωρημένη. Πάντα μου χαμογελά και αυτό με κάνει κι εμένα να είμαι δυνατή», εξομολογήθηκε η μητέρα.

star.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση