HomeΕΚΛΟΓΕΣΑυγενάκης: «Δέσμευσή μου η Μεσαρά την επόμενη μέρα να είναι στην πρώτη γραμμή ανάπτυξης»

Αυγενάκης: «Δέσμευσή μου η Μεσαρά την επόμενη μέρα να είναι στην πρώτη γραμμή ανάπτυξης»

Σε χωριά της περιοχής περιόδευσε ο γραμματέας της ΝΔ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η Μεσαρά είναι ένας ευλογημένος τόπος, με μοναδικούς ανθρώπους κι αστείρευτες δυνατότητες. Στόχος μας ως ΝΔ, αλλά και δικός μου προσωπικά, είναι να αναδείξουμε τη δυναμική του τόπου και των συμπολιτών μας θέτοντας γερές βάσεις προόδου και ανάπτυξης με οφέλη για όλους», δήλωσε ο Γραμματέας της ΝΔ και υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσιο περιοδείας του σε χωριά της Μεσαράς, στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αυγενάκης επισκέφθηκε νωρίς το πρωί το Τυμπάκι κι αργότερα μέχρι αργά το απόγευμα τα χωριά Τεφέλι, Μεσοχωριό, Πύργος, Χάρακας κι Ασήμι. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης συζήτησε με τους κατοίκους των χωριών ζητήματα της καθημερινότητας, αλλά και χρόνια προβλήματα, όπως η ερημοποίηση της υπαίθρου και η γήρανση του πληθυσμού, το συνταξιοδοτικό, προβλήματα του πρωτογενούς τομέα και τις προτάσεις της ΝΔ για τα ζητήματα αυτά.

Ο Λ. Αυγενάκης επισημαίνοντας τη σημασία της ενίσχυσης της υπαίθρου για τη ΝΔ δήλωσε: «Για εμάς ως όλοι οι πολίτες ανεξάρτητα από το αν ζουν σε αστικά κέντρα ή σε μικρά χωριά της υπαίθρου πρέπει να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες. Γι’ αυτό το πρόγραμμά μας εξειδικεύεται για κάθε περιφερειακή ενότητα, ώστε ν’ αξιοποιηθούν τα σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει κάθε τόπος».

Ενώ, αναφερόμενος στον σχεδιασμό της ΝΔ για την ύπαιθρό σημείωσε πως στόχος του Κόμματος είναι: «Να δώσει κίνητρα για την αναγέννηση της υπαίθρου. Κίνητρα στους νέους για να μείνουν και να επιστρέψουν στον τόπο τους. Κίνητρα για να δουλέψουν και να παράξουν, να κάνουν οικογένεια, δίνοντας νέα πνοή στα χωριά και τις κωμοπόλεις της υπαίθρου».

avgenakhs11

Διαφήμιση
Διαφήμιση