HomeΕΚΛΟΓΕΣΣτον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης ο Νίκος Ηγουμενίδης

Στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης ο Νίκος Ηγουμενίδης

Νέα παρέμβαση στον ΟΑΕΔ για το οικόπεδο των κοινωνικών δομών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε έναν από τους πιο δραστήριους Πολιτιστικούς Συλλόγους – στον Πολιτιστικό Σύλλογο της Αγίας Αικατερίνης – με σημαντικό κοινωνικό αποτύπωμα στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης στα πλαίσια των περιοδειών του.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης επισκέφτηκε το νέο κτίριο του Συλλόγου και πραγματοποίησε συνάντηση με τα μέλη του ΔΣ και με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μηνά Μαυροειδή.

Η επίσκεψη στον Πολιτιστικό Σύλλογο δεν ήταν τυχαία για τον Νίκο Ηγουμενίδη, καθότι όλο το προηγούμενο διάστημα τα θέματα που τέθηκαν από τον Σύλλογο και αφορούν στην περιοχή και τους κατοίκους βρέθηκαν στο πεδίο των παρεμβάσεων του.

Μεταξύ αυτών, οι νέοι υπολογιστές που παραχωρήθηκαν στο Σύλλογο, η παραχώρηση του οικοπέδου του ΟΑΕΔ στον Δήμο Ηρακλείου με σκοπό την ανέγερση Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου στην Αγία Αικατερίνη και, τελευταία, η συμφωνία ανάμεσα στον ΟΑΕΔ και στον Δήμο για την επιπλέον παραχώρηση οικοπεδικής έκτασης ιδιοκτησίας του ΟΑΕΔ στην Αγία Αικατερίνη προκειμένου να δημιουργηθούν απαραίτητες κοινωνικές δομές στην περιοχή.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης παρενέβη εκ νέου στην Διοίκηση του ΟΑΕΔ έτσι ώστε να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες για το οικόπεδο που αφορά στην ανέγερση των κοινωνικών δομών τονίζοντας ότι πρέπει να τηρηθεί στο ακέραιο η καταρχήν συμφωνία, να αρθούν άμεσα όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια και να ικανοποιηθεί το σημαντικό αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου που «πατά» αμιγώς στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας της συνοικίας της Αγίας Αικατερίνης.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης ευχαρίστησε θερμά τον Σύλλογο για την δραστηριότητα του που έχει «πραγματικό θετικό αντίκτυπο στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης», αλλά ευχαρίστησε και προσωπικά τον πάντα δραστήριο Πρόεδρο του κ. Μηνά Μαυροειδή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση