HomeΕΚΛΟΓΕΣΜε σωματεία των ιδιοκτητών ταξί η Ντόρα Μπακογιάννη

Με σωματεία των ιδιοκτητών ταξί η Ντόρα Μπακογιάννη

Περιοδεία στα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη και υποψήφια βουλευτής Χανίων, συναντήθηκε με σωματεία και εκπροσώπους των ιδιοκτητών ταξί. Συζήτησαν αναλυτικά τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο, όπως η υποκλοπή έργου ταξί, η έλλειψη ελεγκτικού μηχανισμού, το κυκλοφοριακό εντός της πόλης των Χανίων, η κακή κατάσταση του οδικού δικτύου, η υψηλή φορολογία και η πολυνομία σχετικά με το νομικό πλαίσιο αδειών και  εργασίας.

mpakogiannh

Η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε την συμπαράστασή της στον καθημερινό τους αγώνα να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους, μέσα στο ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον που υπάρχει. «Είναι γεγονός ότι ο επάγγελμα του οδηγού ταξί έχει πληγεί σημαντικά από την οικονομική κρίση. Όμως να ξέρετε ότι  οι επαγγελματίες οδηγοί δεν είστε μόνοι σας» είπε η βουλευτής της ΝΔ.

Αύριο Παρασκευή 28 Ιουνίου και ώρα 20:00 η Ντόρα Μπακογιάννη θα επισκεφθεί τις Καλύβες και θα συζητήσει με κατοίκους της περιοχής στο Καφενείο «Γεροπλάτανος». Στις 21:00 θα επισκεφθεί το Βάμο και θα συνομιλήσει  με κατοίκους στο Καφενείο «Βαρδάκη».

Διαφήμιση
Διαφήμιση