HomeΕΚΛΟΓΕΣΟ Μ. Αλιφιεράκης με την διοίκηση της ΟΕΒΕΝΗ

Ο Μ. Αλιφιεράκης με την διοίκηση της ΟΕΒΕΝΗ

«Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να επιστρέψουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε αναπτυξιακή τροχιά»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τη Διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μανώλης  Αλιφιεράκης,  παρουσιάζοντας τις θέσεις και τις προτάσεις του για την τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Ο Μανώλης Αλιφιεράκης, αναφέρθηκε σε όσα έχουν υλοποιηθεί έως τώρα με την κατάργηση της αυτοτελούς φορολόγησης εισοδήματος των ελεύθερων επαγγελματιών, τις πιστώσεις για πολύ μικρές  επιχειρήσεις και επαγγελματίες, τη χρηματοδότηση των δράσεων καινοτομίας και νεοφυών επιχειρήσεων, τη δημιουργία της Εθνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας και άλλων πρωτοβουλιών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες έχουν αναχαιτίσει τη συρρίκνωση της επιχειρηματικότητας και έχουν δώσει ανάσα ζωής κυρίως στις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ένταξη της Κρήτης στο Μεταφορικό Ισοδύναμο μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. «Αποδείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε για την Κρήτη αυτό που πραγματικά της αξίζει, διεκδικώντας με επιχειρήματα την ίση μεταχείριση» ανέφερε ο Μανώλης Αλιφιεράκης και κάλεσε κάθε ενδιαφερόμενο να βρεθεί αύριο Παρασκευή στο Επιμελητήριο Ηρακλείου για να μάθει από τους ειδικούς, ποια θα είναι τα οφέλη για πολίτες και επιχειρήσεις από την εφαρμογή του μέτρου.

Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της ΟΕΒΕΝΗ μετέφεραν στον Μανώλη Αλιφιεράκη τους προβληματισμούς των επιχειρηματιών και επαγγελματιών για την επόμενη ημέρα, ζητώντας φορολογική σταθερότητα και επιπλέον μέτρα ενίσχυσης των υγειών επιχειρήσεων.

Νωρίτερα, ο Μανώλης Αλιφειράκης, συναντήθηκε με επιχειρηματίες στο κέντρο του Ηρακλείου και δέχθηκε τις ευχές τους για επιτυχή έκβαση της προεκλογικού του αγώνα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση