HomeΚΡΗΤΗΔεν θα δοθεί χώρος στην Χ.Α. – Συνεδρίασε η διακομματική επιτροπή Αγίου Νικολάου

Δεν θα δοθεί χώρος στην Χ.Α. – Συνεδρίασε η διακομματική επιτροπή Αγίου Νικολάου

Με ομόφωνη απόφαση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ομόφωνη ήταν η απόφαση που ελήφθη μεταξύ των μελών της διακομματικής επιτροπής που συνεδρίασε σήμερα (26/6) υπό την προεδρία του δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με την κατανομή χώρων για την διάθεση εκλογικού υλικού καθώς και για την προβολή μηνυμάτων των συνδυασμών κατά την παρούσα προεκλογική περίοδο.

Η διακομματική επιτροπή, επιβεβαώσε την απόφαση που είχε πάρει και στις ευρωεκλογές για την μη διάθεση προεκλογικού περιπτέρου στην Χρυσή Αυγή – απόφαση – που προκάλεσε την μήνη των εκπροσώπων της που προσήλθαν στο δημαρχιακό μέγαρο λίγο πριν την λήξη της συνεδρίασης της επιτροπής.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ανέφερε ότι τα κόμματα που δεν εκπροσωπούνται στο δημοκρατικό τόξο, δεν θα πάρουν σύμφωνα με την απόφαση της διακομματικης επιτροπής, χώρο προβολής. Παρά τις απειλές που εκτόξευσαν -πρόσθεσε-στο πρόσωπο μου, η απόφαση της επιτροπής τίθεται σε ισχύ και κατά συνέπεια σε εφαρμογή, μετά την υπογραφή του σχετικού παραστατικού της συνεδρίασης.

Να σημειώσουμε ότι κατά τις ημερομηνίες : 28, 29 και 30 Ιουνίου 2019, αποφασίστηκε η αφαίρεση αφισών και διαφημιστικών των κομμάτων από τους χώρους που έχουν υποδειχθεί, λόγω της μεγάλης διοργάνωσης των αγώνων κατάδυσης που πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια στην λίμνη Αγίου Νικολάου (cliff diving).

Στην παραπάνω συνάντηση παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων : ΣΥΡΙΖΑ : Γιώργος Καλλιντέρης, Ν.Δ : Νίκος Δολαψάκης, Κ..Κ.Ε : Γιώργος Πάγκαλος, ΚΙΝΑΛ : Γιώργος Μπελούκας και ΕΠΑΜ :Ευαγγελιδάκης Άγγελος και Μάνος Μαυρικάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση