HomeΕΚΛΟΓΕΣΧρ. Στρατάκης: “Το ΚΙΝΑΛ εγγυάται τη δημιουργία ενός αξιόπιστου, δίκαιου κράτους”

Χρ. Στρατάκης: “Το ΚΙΝΑΛ εγγυάται τη δημιουργία ενός αξιόπιστου, δίκαιου κράτους”

Συνεχίζει τις προεκλογικές του δραστηριότητες ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής, Χρήστος Στρατάκης, επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 26 Ιουνίου, λαϊκές αγορές του Δήμου Ηρακλείου (σε Γιοφύρο και Μασταμπά) όπου έτυχε θερμής υποδοχής.

Για ακόμα μια φορά οι πολίτες επεσήμαναν την βούληση τους να υποστηρίξουν νέους υποψήφιους, με στόχο την αλλαγή πολιτικής που έχει ανάγκη η χώρα μέσω της ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού που συνοδεύεται από φρέσκιες ιδέες και καινοτόμες προτάσεις.

xristos-stratakhs

Επίσης, ο κ. Στρατάκης επισκέφθηκε τον ΟΠΕΚΕΠΕ και την Ελληνική Στατιστική Αρχή (Υπηρεσία Ηρακλείου) όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με υπαλλήλους αλλά και τους προϊσταμένους των εν λόγω Υπηρεσιών.

Ειδικά για την ΕΛΣΤΑΤ, ο κ.Στρατάκης επεσήμανε ότι, με αφορμή και τις πρόσφατες αποκαλύψεις Γιούνκερ για την παραποίηση των στοιχείων της Οικονομίας την περίοδο 2004-2009, η στατιστική υπηρεσία μέχρι το 2009 ήταν Γενική Γραμματεία του Υπ.Οικονομικών και όχι Ανεξάρτητη Αρχή που έγινε στη συνέχεια από την κυβέρνηση Παπανδρέου και συνεπώς έπαψε να λειτουργεί με μικροπολιτικά κριτήρια και να «ωραιοποιεί» τα στοιχεία κατά το δοκούν. Τέτοιες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και αλλαγές χρειάζεται ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα, για να πετύχουμε περισσότερη δημοκρατία και διαφάνεια.

Το Κίνημα Αλλαγής εγγυάται ότι είναι στις προτεραιότητές του η ολοκλήρωση ενός θεσμικού πλαισίου που θα υπηρετεί τον πολίτη και θα συμβάλει στη δημιουργία ενός αξιόπιστου, αποτελεσματικού, δίκαιου και δημοκρατικού κράτους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση