Με επιτυχία στέφθηκε άλλη μία αστυνομική επιχείρηση εξερεύνησης σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, καθώς στη διάρκειά της εντοπίστηκε μια ακόμη φυτεία κάνναβης, ενώ συνελήφθησαν και τρία άτομα.

Πιο συγκεκριμένα η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, με τους συμμετέχοντες αστυνομικούς να εντοπίζουν φυτεία, στην οποία καλλιεργούνταν με ιδιαίτερη επιμέλεια και σε 8 ειδικά διαμορφωμένους χώρους συνολικά 1.335 δενδρύλλια κάνναβης ποικιλίας “νάνοι”, τα οποία βρίσκονταν στο στάδιο της συγκομιδής. Τα δενδρύλλια ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

fyteia6

Παράλληλα, συνελήφθησαν δύο άνδρες ηλικίας 42 και 39 ετών αντίστοιχα και ένας 28χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου.

Μετά τη σύλληψη των τριών ανδρών ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια και τους χώρους που χρησιμοποιούσαν όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά πλήθος στοιχείων κινητής τηλεφωνίας, γεμιστήρας πιστολιού, ενώ σε χώρο κοντά σε ποιμνιοστάσιο που διατηρεί ο 42χρονος, βρέθηκαν ακόμη δύο δενδρύλλια κάνναβης.

Επιπλέον κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο τέλεσης παράνομων ενεργειών.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ρεθύμνης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση