HomeHL-CultureBond 25: Πλάνα από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ στη Τζαμάικα

Bond 25: Πλάνα από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ στη Τζαμάικα

Δείτε το βίντεο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από την Τζαμάικα ξεκινάει η νέα περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ, το μέρος όπου ο Ίαν Φλέμινγκ εμπνεύστηκε τον 007 και γυρίστηκε η πρώτη ταινία της σειράς «Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007 εναντίον Δόκτωρος Νο» (1962) αλλά και το «Ζήσε και άσε τους άλλους να πεθάνουν» (1973). Ο Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει για πέμπτη και τελευταία φορά στον ρόλο του 007 κατά πως προβλέπει το συμβόλαιο του, ενώ στο πλευρό του έχει ξανά τις Ναόμι Χάρις και Λέα Σεϊντού, τα νέα και όμορφα κορίτσια Αννα Ντε Αρμάς και Λασάνα Λιντς.

To «Bond 25» αναμένεται να ολοκληρωθεί με μεγάλη καθυστέρηση από την αρχική ημερομηνία που είχε ανακοινωθεί, που ήταν το 2019 καθώς υπήρξαν προβλήματα στο σενάριο και αποχώρησε ο πρώτος σκηνοθέτης, Ντάνι Μπόιλ. Παράλληλα, η παραγωγή καθυστέρησε κι άλλο, όταν ο πρωταγωνιστής Ντάνιελ Κρεγκ τραυματίστηκε στη διάρκεια των γυρισμάτων και διακόπηκαν τα γυρίσματα δύο εβδομάδες. Ο διάσημος ηθοποιός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό πόδι.

Πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας φαίνεται να είναι ο Απρίλιος του 2020, με τον πρωταγωνιστή του «Bohemian Rapsody», Ράμι Μάλεκ, να εμφανίζεται ως ο τελευταίος αντίπαλος του Ντάνιελ Γκρεγκ στον ρόλο του θρυλικού κατασκόπου.

Δείτε τον σκηνοθέτη Κάρι Φουκουνάγκα, τον Ντάνιελ Κρεγκ (Τζέιμς Μποντ #007), τον Τζέφρι Ράιτ (Φέλιξ) και την Λασάνα Λιντς (Νόμι) πίσω από τις κάμερες, στην Καραϊβική.

ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση