HomeHL-WorldΦρίκη στις Φιλιππίνες, μηχανή κρέατος «ρούφηξε» 18χρονο εργάτη

Φρίκη στις Φιλιππίνες, μηχανή κρέατος «ρούφηξε» 18χρονο εργάτη

Η απειρία του νεαρού στο εργοστάσιο αλλαντικών του στοίχισε τη ζωή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας έφηβος εργάτης σε εργοστάσιο λουκάνικων έχασε τη ζωή του στις Φιλιππίνες, όταν και τον «ρούφηξε» μια μηχανή ανάμειξης κρέατος. Ο Jomar Junco, 18 ετών, εργαζόταν μόλις για δύο εβδομάδες στο εργοστάσιο στο Iloilo City, πριν πεθάνει το Σάββατο (22/06), με την απειρία του να αποδεικνύεται μοιραία.

Το τρομακτικό εργατικό δυστύχημα έγινε γύρω στις 7:30 (το πρωί), όταν το δεξί χέρι του νεαρού πιάστηκε στο μηχάνημα, ο οποίος στη συνέχεια τον έσυρε μέσα. Εκείνος αποδείχθηκε ότι γνώριζε πώς να δουλέψει το μηχάνημα, το οποίο έπρεπε να χειρίζεται ο συνεργάτης του Carl David Carlos, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ και όπως αναμεταδίδει η Daily Mail.

Το ατύχημα συνέβη όταν ο Carl αποχώρησε για μια στιγμή και ο Jomar προσπάθησε να χειριστεί μόνος του το μηχάνημα. Όταν ο συνεργάτης του και δάσκαλος επέστρεψε, είδε τα πόδια του Τζομάρ να βγαίνουν από το μηχάνημα και έσπευσε να τον βοηθήσει, αλλά ήταν πολύ αργά για κάτι τέτοιο.

Αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο και κατάφεραν να βγάλουν σχεδόν άθικτο το σώμα του άτυχου νεαρού από το μηχάνημα, με εξαίρεση το χέρι του. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Ardee Porras, θεωρείται πως ο Τζόμαρ πέθανε από ασφυξία. «Το μηχάνημα δεν τον άλεσε, ήταν απλά κολλημένος», πρόσθεσε ο αστυνομικός, Mark Evan Salvo.

Η Αστυνομία ερευνά τον θάνατο στο εργοστάσιο αλλαντικών ως ατύχημα και θεωρεί ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη για κάτι… περίεργο.

Ο Jasielor Jaleco, ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου, δήλωσε ότι η δουλειά του Junco ήταν να συσκευάζει προϊόντα στην τελική τους μορφή και ότι δουλειά του δεν θα έπρεπε να είναι η λειτουργεία του μηχανήματος.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση