HomeHL-SportsΣτο περίμενε για Βέρα, τελειώνει ο χρόνος για Νέϊρα και Ποτουρίδη

Στο περίμενε για Βέρα, τελειώνει ο χρόνος για Νέϊρα και Ποτουρίδη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μια καυτή εβδομάδα μπήκε ο ΟΦΗ από σήμερα (24/6) καθώς σιγά σιγά μετράει αντίστροφα ο χρόνος για την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά με τα ανοικτά μέτωπα να είναι ουκ ολίγα για την κρητική ομάδα.

Μπορεί ο κόσμος και η λογική να λέει ότι αυτή θα είναι μια εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων για την κρητική ομάδα μετά τις μαζικές αποχωρήσεις που υπήρξαν από το ρόστερ όμως υπάρχουν και τρία σημαντικά θέματα που θα ξεκαθαρίσουν αυτή την εβδομάδα.

Το πρώτο και σημαντικότερο έχει να κάνει με τον Χαίμε Βέρα και το αν τελικά η ΟΥΕΦΑ ανάψει το πράσινο φως προκειμένου να δοθεί λύση με το πρόβλημα που υπάρχει με το δίπλωμα του.

Μέχρι την Παρασκευή οι άνθρωποι της ΟΥΕΦΑ θα δώσουν την τελική τους απάντηση και στον ΟΦΗ σαφώς και υπάρχει μεγάλη αγωνία για την τελική έκβαση του θέματος καθώς σε περίπτωση αρνητικής τροπής ο Βέρα μαζί με τον Ίσις θα πρέπει να αποχωρίσουν από τον πάγκο του ΟΦΗ που θα κληθεί άμεσα στη συνέχεια να αναζητήσει τον αντικαταστάτη τους που από την 1η Ιουλίου όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία θα αναλάβει να χτίσει τον ΟΦΗ της νέας αγωνιστικής περίοδου.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και τα δύο θέματα του Νέϊρα και του Ποτουρίδη που παραμένουν ανοικτά για την κρητική ομάδα. Ο Νέϊρα δεν έχει απαντήσει στην πρόταση του ΟΦΗ και όσο ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν δίνει την τελική του απάντηση μάλλον διαφαίνεται η μη συνέχιση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ποτουρίδη οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας θα επιχειρήσουν μια συνάντηση με τον δυναμικό στόπερ μέχρι την Παρασκευή για να ξεκαθαρίσει οριστικά το αν μείνει η φύγει από την ομάδα καθώς τόσο αυτός όσο και ο Νέϊρα μένουν ελέυθεροι από τις 30 Ιουνίου.

Έρχονται μεταγραφικές εξελίξεις

Το δεδομένο πάντως όπως προαναφέραμε και πιο πάνω είναι ότι ο ΟΦΗ μπήκε σε μια εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται και από επίσημα χείλη της κρητικής ομάδας.

Συμφωνίες με κάποιους παίκτες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό υπάρχουν και αυτό που απομένει είναι να ενεργοποιηθούν προκειμένου ο ΟΦΗ να αρχίζει να γεμίζει το άδειο ρόστερ του που θα χρειαστεί σίγουρα διπλάσιο αριθμών μεταγραφών για να αυξηθεί τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά.

Prismasport.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση