HomeHL-9Τελευταίο… αντίο στον 30χρονο Θοδωρή που «έφυγε» έπειτα από τροχαίο

Τελευταίο… αντίο στον 30χρονο Θοδωρή που «έφυγε» έπειτα από τροχαίο

Σήμερα το απόγευμα η κηδεία του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το τελευταίο… αντίο αναμένεται να απευθύνουν σήμερα το απόγευμα φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου στον 30χρονο Θοδωρή που άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Χαλέπα Χανίων και η ταφή του θα γίνει στο νεκροταφείο της Αγίας Φωτεινής.

Πενθεί και ο… Ιατρικός Σύλλογος

Στο… πένθος όμως έχει βυθιστεί και ο ιατρικός κόσμος των Χανίων από τον θάνατο του 30χρονου Θοδωρή, ο οποίος ήταν γιος γιατρών.

Μάλιστα, ο Ιατρικός Σύλλογος εξέδωσε ψήφισμα στο οποίο αναφέρεται:

Το Δ / Σ του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, στο άκουσμα της είδησης  για τον αδόκητο χαμό του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ τέκνου των εκλεκτών  συναδέλφων ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ  και  ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ , σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε τα εξής:

1ον Να εκφράσει την βαθύτατη θλίψη και την αμέριστη συμπαράσταση του  στην οικογένεια τους .

2ον Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία.

3ον Να κατατεθεί αντί στεφάνου το ποσό των 200 ευρώ στην μνήμη του, για τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ.

Πώς έγινε το τροχαίο – Δύο τα θύματα

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 10.30 το βράδυ του Σαββάτου όταν ο 30χρονος Θοδωρής κινούνταν με την μοτοσικλέτα του στο κεντρικό δρόμο στο Καλαμάκι Χανιών.

Στο ύψος του Βενζινάδικου – για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο – χάνει τον έλεγχο του οχήματός του και παρασύρει την 19χρονη ενώ στη συνέχεια συγκρούεται με φορτηγάκι.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί τόσο η τουρίστρια όσο και ο μοτοσικλετιστής σοβαρά και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς και οι δύο νέοι υπέκυψαν στα τραύματά τους βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση