HomeHL-9Περιπέτεια για 9χρονη: Χάθηκε μεταξύ… αεροδρομίων

Περιπέτεια για 9χρονη: Χάθηκε μεταξύ… αεροδρομίων

Μετά από ώρες βρέθηκε στην αγκαλιά των γονιών της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προηγούμενο δεν έχει η απίστευτη αγωνία που βίωσε η οικογένεια 9χρονης, η οποία… χάθηκε μεταξύ αεροδρομίων, παρά το γεγονός ότι οι δικοί της είχαν προβλέψει να ταξιδέψει ως ασυνόδευτη με τη διαδικασία επίβλεψης από αεροσυνοδό. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», είναι τραγικό ότι το παιδί περιπλανιόταν για ώρες μόνο του, με τους συγγενείς του να έχουν τρελαθεί από το άγχος τους και να έχουν «σπάσει» τα τηλέφωνα προκειμένου να βρουν μία άκρη και να βεβαιωθούν ότι το κοριτσάκι είναι ασφαλές.

Πρόκειται για μία ιστορία που έκανε τον γύρο της Ελλάδας δημοσιογραφικά, αφού εξαιτίας του αλαλούμ που επικράτησε, το κοριτσάκι έμεινε εκτεθειμένο για ώρες. Η οικογένεια πάντως εμφανίζεται αποφασισμένη να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου, αναγνωρίζοντας τον κίνδυνο που διέτρεξε το παιδί.

Η 9χρονη αναχώρησε από το αεροδρόμιο Ηρακλείου με προορισμό τη Σάμο όπου περίμεναν συγγενείς να την παραλάβουν. Όμως δεν έφθασε ποτέ. Σε ενδιάμεση στάση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Ρόδου με πολύωρη καθυστέρηση το κοριτσάκι αποβιβάστηκε με την υπόδειξη αεροσυνοδού, όπως αναφέρεται, και όταν επιτέλους η πτήση αναχώρησε για Σάμο, εκείνο δεν ήταν μέσα.

Ήταν η ίδια η 9χρονη που επικοινώνησε τηλεφωνικά με την μητέρα της σε κατάσταση σοκ από την αίθουσα ασυνόδευτων του αεροδρομίου της Ρόδου. Το κινητό είχε δοθεί από τη μητέρα ώστε σε περίπτωση που συμβεί κάτι, το παιδί να επικοινωνήσει μαζί της και αυτό αποδείχτηκε σοφή κίνηση.

Όπως ήταν φυσικό, η οικογένεια της 9χρονης αναστατώθηκε και υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από μέρους της, προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις γι’ αυτό το μπάχαλο,

αλλά κυρίως να βρεθεί το παιδί και να ταξιδέψει με ασφάλεια στους δικούς του.

Το κοριτσάκι από το αεροδρόμιο της Ρόδου ταξίδεψε τελικά στο αεροδρόμιο της Αθήνας όπου επίσης παρέμεινε για αρκετές ώρες μέχρι να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος για τη Σάμο όπου έληξε η πρωτοφανής περιπέτειά του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση