HomeHL-SportsΗ μεταγραφική στροφή του ΟΦΗ στην ελληνική αγορά

Η μεταγραφική στροφή του ΟΦΗ στην ελληνική αγορά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί το ημερολόγιο να γράφει σήμερα 23 Ιουνίου και ο ΟΦΗ να έχει κάνει μόλις μια προσθήκη στο ρόστερ του αλλά είναι δεδομένο ότι μέχρι το τέλος Ιουνίου θα υπάρξουν και άλλες 2-3 κινήσεις καθώς στην κρητική ομάδα έχουν σχεδόν συμφωνήσει με κάποιους παίκτες.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΟΦΗ είναι σε εξέλιξη και αυτό που φαίνεται να αλλάζει σε σχέση με την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου είναι ότι η κρητική ομάδα πλέον έχει στρέψει το βλέμμα της και στην ελληνική αγορά κάτι που δεν είχε γίνει σε τόσο μεγάλο βαθμό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Τότε ο Γιάννης Σαμαράς που και τώρα έχει μαζί με τον γιό του Γιώργο και τον Ηλία Πουρσανίδη το γενικό πρόσταγμα στο μεταγραφικό σχεδιασμό του ΟΦΗ έκανε ένα σαφάρι στην Ευρώπη προκειμένου να βρει τους κατάλληλους παίκτες που θα έκαναν τη διαφορά και θα έβγαζαν τον ΟΦΗ από την δύσκολη βαθμολογική θέση που βρισκόταν.

Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν συνολικά 8 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων όμως μόλις δύο ο Γιαννούλης και ο δανεικός από την ΑΕΚ Γιακουμάκης ήταν μόνο Έλληνες και όλοι οι υπόλοιποι προέρχονταν από την ξένη αγορά.

Στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο όμως και με δεδομένο ότι ο ΟΦΗ θα προχωρήσει σίγουρα σε διψήφιο αριθμό μεταγραφών φαίνεται ότι ο Γιάννης Σαμαράς και οι συνεργάτες τους έχουν στρέψει το βλέμμα τους και στην ελληνική αγορά καθώς στόχος των διοικούντων την ΠΑΕ είναι να ενισχυθεί ποσοτικά και ποιοτικά το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα.

Για αυτό το λόγο οι συζητήσεις με 2-3 Έλληνες παίκτες βρίσκονται στο τελικό στάδιο και ουσιαστικά απομένουν λεπτομέρειες για την υπογραφή συμβολαίων μαζί τους.

Πιθανότερο είναι και οι Έλληνες που θα αποκτηθούν να είναι περισσότεροι από τους ξένους που θα έρθουν καθώς πλέον ο ΟΦΗ παρέχει μια οικονομική ασφάλεια στους ποδοσφαιριστές που δύσκολα συναντάς σε όλες τις ομάδες της Super League 1 πλην των μεγάλων συλλόγων.

Τρανή απόδειξη η μεταγραφή Τσιλιανίδη που στα 25του σίγουρα αποτελεί ένα σημαντικό μεταγραφικό στοίχημα για τον ΟΦΗ.

Μεταγραφές Ελλήνων παικτών τύπου Τσιλιανίδη λοιπόν θα γίνουν και άλλες στον ΟΦΗ για να χτιστεί ένας Ελληνικός κορμός στην ομάδα με παρών και μέλλον που θα πλαισιώνεται με κάποιους ξένους ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να κάνουν τη διαφορά.

prismasport.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση