Τέλος στη ζωή του με δραματικό τρόπο έδωσε ένας 46χρονος άνδρας σε περιοχή του Ρεθύμνου, όταν αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα που είχε στην κατοχή του. Το άψυχο σώμα του, βρήκαν συγγενικά πρόσωπα το πρωί, με αποτέλεσμα η οικογένεια να βυθιστεί στο πένθος και την οδύνη.

Τα αίτια που οδήγησαν τον 46χρονο άνδρα στο απονενοημένο διάβημα δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί, ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να σχετίζονται με τον τραυματισμό στενού συγγενή του, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Στην περίπτωση αυτή, οι αρχές βρίσκονται αντιμέτωπες με μια οικογενειακή τραγωδία, που οδήγησε στον θάνατο του 46χρονου και στον τραυματισμό του 44χρονου συγγενή του.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο Γενικό Νοσοκομείο του Ρεθύμνου, φέροντας τραύματα που είχαν προκληθεί με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά. Λίγες ώρες αργότερα, συγγενείς των δύο ανδρών έβρισκαν το πτώμα του 46χρονου στο σπίτι του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν οι δύο άνδρες είχαν διαφορές μεταξύ τους, και αν της αυτοκτονίας και του τραυματισμού είχε προηγηθεί έντονος καυγάς μεταξύ τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση