HomeHL-SportsΚοντά σε συμφωνία με τη Nova o ΟΦΗ

Κοντά σε συμφωνία με τη Nova o ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κοντά σε συμφωνία να κλείσει νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο με την Nova βρίσκεται η ΠΑΕ ΟΦΗ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Prismasport.gr.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών τις τελευταίες ημέρες έχουν ενταθεί και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Prismasport.gr οι δύο πλευρές είναι μια ανάσα από τη συμφωνία για να υπογράψουν τηλεοπτικό συμβόλαιο και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο ΟΦΗ βάσει των πληροφοριών μας ζήτησε αρχικά ένα ποσό κοντά στο 1.800.000 ευρώ από την Nova η οποία έκανε την δική της διαπραγμάτευση- πρόταση με τις δύο πλευρές να συμφωνούν σε ένα ποσό που φτάνει στο 1.500.000 εκ. ευρώ δηλαδή 500.000 ευρώ παραπάνω από το περσινό συμβόλαιο που πρακτικά σημαίνει μια αύξηση της τάξεως του 50%.

Στόχος των ανθρώπων της Nova είναι να πάρουν μάξιμουμ τα τηλεοπτικά δικαιώματα επτά συνολικά ομάδων της Super League 1 έχοντας ήδη υπογράψει συμβόλαιο για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και ψάχνουν άλλες τρεις.

Η μια όλα δείχνουν ότι θα είναι ο Ολυμπιακός, η άλλη όπως όλα δείχνουν ο ΟΦΗ και η τρίτη θα ξεκαθαρίσει σε λίγες ημέρες με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι από την στιγμή που δεν έχει υπογράψει με την ΕΡΤ καi τον νεοφώτιστο ΝΠΣ Βόλου να είναι το αουτσάϊντερ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση