HomeHL-LifestyleΣπάνια συνέντευξη της Μπριζίτ Μακρόν

Σπάνια συνέντευξη της Μπριζίτ Μακρόν

Μιλά για όλα: Το διαζύγιο, τη σχέση με τον Εμανουέλ και γιατί δεν θέλει να την αποκαλούν cougar

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια σπάνια συνέντευξη έδωσε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, μιλώντας για τις πρώτες ημέρες της σχέσης της με τον Εμανουέλ Μακρόν, την δύσκολη εφηβεία της, αλλά και γιατί δεν της αρέσει καθόλου ο όρος «cougar».

Στην συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό RTL, η Μπριζίτ Μακρόν μίλησε εκτενώς για τις πρώτες ημέρες της σχέσης της με τον Γάλλο πρόεδρο – που τότε ήταν μόλις 17 ετών, και την υποστήριξη των παιδιών της. «Εάν τα παιδιά μου δεν μου επέτρεπαν να είμαι με τον Εμανουέλ, δεν θα μπορούσα να το κάνω. Είμαι πολύ επικεντρωμένη σε αυτά» είπε, αναφερόμενη στα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο, Σεμπαστιάν, Λοράνς και Τιφέν.

brigitte-makron2

Η Μπριζίτ Μακρόν λέει πως δεν θα ήταν ποτέ ζευγάρι με τον Εμανουέλ εάν δεν είχε την στήριξη των παιδιών της

«Πέρασε πολύς καιρός μέχρι να συνειδητοποιήσω τι συνέβαινε (με τον Εμανουέλ Μακρόν), να αποφασίσω να κάνω το μεγάλο βήμα και να γίνω σύζυγός του. Δεν θα άντεχα ούτε στη στιγμή στην σκέψη να καταστρέψω τη ζωή των παιδιών μου, δεν μπορούσα να το κάνω» εξομολογήθηκε η Μπριζίτ Μακρόν.

«Φυσικά και τους στενοχώρησα, όπως κάνουν όλοι οι γονείς όταν χωρίζουν» είπε. «Κάποια στιγμή όμως, συνειδητοποίησα πως ο Εμανουέλ ήταν η ζωή μου. Και το κατάλαβαν κι αυτά. Δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτά» πρόσθεσε.

brigitte-makron3

Τι λέει για την σχέση της με τον Εμανουέλ Μακρόν

Συνεχίζοντας στην συνέντευξή της, η Μπριζίτ Μακρόν λέει ότι «κατανοεί όλη την επιφυλακτικότητα» γύρω από την σχέση της με τον Μακρόν. Μάλιστα έχει μιλήσει και στο παρελθόν για την μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν. «Δεν είμαστε ένα ζευγάρι – πρότυπο» είπε. «Φυσικά και δεν είμαστε το ιδανικό ζευγάρι. Και μόνο το να είσαι ζευγάρι με κάποιον είναι περίπλοκο, είναι μια καθημερινή μάχη. Όταν έχεις και μεγάλη διαφορά ηλικίας, μπορεί να είναι ακόμη πιο περίπλοκο».

«Δεν είμαστε ένα ζευγάρι – πρότυπο» λέει για την σχέση της με τον Εμανουέλ

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας τόνισε επίσης πως μισεί την λέξη «cougar» – ειδικά όταν απευθύνονται σε αυτήν με τον όρο αυτό. «Τι σημαίνει αυτή η λέξη; Δεν περιγράφει τίποτα! Πάντα με γοήτευαν οι άνδρες της ηλικίας μου, εκτός από τον Εμανουέλ Μακρόν, αυτός ήταν η εξαίρεση».

Δύσκολα εφηβικά χρόνια

Η Μπριζίτ Μακρόν όμως αναφέρθηκε και στα εφηβικά της χρόνια, όταν «δυσκολευόταν να κατανοήσει τον κόσμο» κάτι που εξακολουθεί να την δυσκολεύει ακόμη και τώρα. «Όταν είχα τους γονείς που είχα, φαινόταν σαν να είχα τα πάντα. Με αγαπούσαν, ήμουν μορφωμένη. Είχα τα πάντα. Είχα φίλους. Ήμουν αρκετά χαρούμενη. Αλλά κάτω από όλα αυτά, είχα άγχος, χωρίς να μπορέσω να προσδιορίσω ποτέ γιατί, που το έχασα με την εφηβεία».

Τα «Κίτρινα Γιλέκα»

Η Μπριζίτ Μακρόν έθιξε επίσης ορισμένα πολιτικά θέματα, συμπεριλαμβανομένου του κινήματος των Κίτρινων Γιλέκων, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως η μεγαλύτερη δοκιμασία της προεδρίας του συζύγου της με τον Γάλλο πρόεδρο να προβαίνει σε ανακοινώσεις μέτρων προκειμένου να «ηρεμήσουν».

«Αυτή η κρίση ήταν προβλέψιμη» είπε προσθέτοντας ότι ουσιαστικά οι Γάλλοι πολίτες από τα μισά του μήνα μένουν χωρίς χρήματα και πως «θέλουν τα παιδιά τους να έχουν πρόσβαση στα καλύτερα». «Λένε πως η κοινωνική κινητικότητα είναι σε παρακμή και τους πιστεύω» είπε η πρώην καθηγήτρια, προσθέτοντας: «Φοβήθηκα για την Γαλλία… Τίποτα δεν επιτυγχάνεται με την βία».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση