HomeHL-9Βαρύ πένθος για τη Θεανώ Βρέντζου – Έχασε τον πατέρα της

Βαρύ πένθος για τη Θεανώ Βρέντζου – Έχασε τον πατέρα της

Στο Χαράκι αύριο η κηδεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βαρύ πένθος για την οικογένεια της υποψήφιας Βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Θεανώς Βρέντζου – Σκορδαλάκη,καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου έχασε τον πατέρα της Μανώλη Βρέντζο (Γκρανάκης), σε ηλικία 94 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο Κυριακή 23 Ιουνίου στις 4 μ.μ από τον Ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στο Χαράκι Μονοφατσίου.

Το cretapost εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Το ψήφισμα της ΝΟΔΕ

Σε ψήφισμά της η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Ηρακλείου της ΝΔ αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Η ΝΟ.Δ.Ε. Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, στο άκουσμα θανάτου του Εμμανουήλ Βρέντζου ή Γκρανάκη, πατέρα της υποψήφιας Βουλευτή Ηρακλείου του κόμματος μας, κ. Θεανώ Βρέντζου συνήλθε σήμερα 21/6/2019 σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε τα παρακάτω:

Α) Να καταθέσει στέφανο στην μνήμη του.

Β) Να παραστεί αντιπροσωπεία της ΝΟ.Δ.Ε. στην εξόδιο ακολουθία και να εκφράσει τα συλλυπητήρια εκ μέρους όλων των μελών της στους οικείους του.

Γ) Να δημοσιευτεί το παρόν στον τοπικό τύπο

Η υποψήφια Βουλευτής Ν. Ηρακλείου της ΝΔ, Νικολέτα Σφακιανάκη εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην υποψήφια Βουλευτή Ηρακλείου Θεανώ Βρέντζου με αφορμή την θλιβερή είδηση της απώλειας του αγαπημένου της πατέρα, Εμμανουήλ Βρέντζου ή Γκρανάκη, καθώς επίσης σε όλη την υπόλοιπη οικογένεια του εκλιπόντος.

Σε δήλωσή της η υποψήφια Βουλευτής Ν. Ηρακλείου της ΝΔ, Νικολέτα Σφακιανάκη τονίζει «ο Εμμανουήλ Βρέντζος (Γκρανάκης) ήταν ένας σπουδαίος Κρητικός . Έφυγε” πλήρης ημερών αλλά και έργων σε ηλικία 94 ετών. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση