HomeHL-9Οι δυνατοί άνεμοι σταμάτησαν το ταξίδι του Βασίλη Βροντάκη

Οι δυνατοί άνεμοι σταμάτησαν το ταξίδι του Βασίλη Βροντάκη

Έστειλε σε όλους ένα δυνατο μήνυμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγο πριν τον τερματισμό, οι δυνατοί άνεμοι και τα κύματα στάθηκαν εμπόδιο για τον Βασίλη Βροντάκη, ο οποίος ξεκίνησε σήμερα το όμορφο ταξίδι του από τα Σφακιά με τερματισμό τη Γαύδο, μία απόσταση 20 ναυτικών μιλίων (38 χιλιομέτρων) στέλνοντας σεόλους ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Απώτερος σκοπός του ήταν να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν συμπολίτες, φορείς και αρχές για το έργο του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης “Ορίζοντα”, που στηρίζει παιδιά και ενήλικες με καρκίνο, να προωθηθεί το μήνυμα του εθελοντισμού και να αναδειχθεί η σημασία της δωρεάς μυελού των οστών.

Μεγάλης σημασίας καθώς αν αυξηθεί ο αριθμός καταγεγραμμένων υποψήφιων εθελοντών δοτών, αυξάνονται οι πιθανότητες να βρεθούν περισσότεροι συμβατοί δότες, οι οποίοι δωρίζοντας τα αιμοποιητικά τους κύτταρα, προσφέρουν μία δεύτερη ευκαιρία ζωής σε συνανθρώπους μας.

Το εγχείρημα πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του Δήμου Σφακίων, του Δήμου Γαύδου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Χώρας Σφακίων.

https://www.youtube.com/watch?v=eyehWIpBk2o

Ο ίδιος πέρυσι έλαβε μέρος στον κολυμβητικό διάπλου του Τορωναίου κόλπου, στη Νικήτη Χαλκιδικής, έναν αγώνα 26 χιλιομέτρων, στον οποίο κατέκτησε τη 2η θέση μετά από 6 ώρες και 50 λεπτά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση