Στον εντοπισμό πέντε φυτειών δενδρυλλίων κάνναβης στην περιοχή του Μυλοποτάμου οδηγήθηκαν οι αστυνομικοί που συμμετείχαν σε μεγάλη επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της καλά συντονισμένης αστυνομικές εξόρμησης, εντοπίστηκαν οι πέντε “ορφανές” φυτείας και κατασχέθηκαν συνολικά 118 δενδρύλλια κάνναβης,

Στην επιτυχημένη επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ρεθύμνου.

fyteies-kannavhs

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκαν σε πέντε διαφορετικές αγροτικές και ορεινές περιοχές, οι ισάριθμες φυτείες, όπου οι άγνωστοι δράστες καλλιεργούσαν με επιμέλεια σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους τα 118 δενδρύλλια τα οποία έφτανα το ένα μέτρο σε ύψος.

Τα δενδρύλλια ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν επίσης κατά την εξερεύνηση των χώρων των φυτειών.

Εξάλλου, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Την υπόθεση χειρίζεται το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση