HomeΚΡΗΤΗΣε εκδήλωση για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην Κρήτη ο Β. Λαμπρινός

Σε εκδήλωση για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην Κρήτη ο Β. Λαμπρινός

Στο πλαίσιο του προγράμματος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκδήλωση για τους Πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο Ηράκλειο, μέσω του προγράμματος «ESTIA» της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 20ης Ιουνίου στον χώρο του Lido Soccer, παρουσία και του Δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Αναπτυξιακή Ηρακλείου, η οποία υλοποιεί το πρόγραμμα «ESTIA», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων (20 Ιουνίου).

Περιελάμβανε αγώνα ποδοσφαίρου, με τη συμμετοχή των προσφυγόπουλων και την συνδρομή της Α.Ε. Κατσαμπά, βραβεύσεις, μουσική, χορό και καλή διάθεση από όλους!

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Μαρία Καναβάκη, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πρόσφυγες, οι οποίοι του εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους τους για τις συνθήκες διαμονής τους εδώ.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά: «Το πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων στην Κρήτη, συνεχίζει να υλοποιείται με επιτυχία από την Αναπτυξιακή Ηρακλείου και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ. Κι αυτό το επιβεβαιώνουν πρώτοι από όλους οι ίδιοι οι φιλοξενούμενοι μας. Εκδηλώσεις όπως η αποψινή βοηθούν στην ομαλή ένταξή τους στην τοπική κοινωνία, κάτι που αποτελεί βασικό στόχο του προγράμματος.

Τα χαμόγελα των παιδιών, που έχουν βρει στον τόπο μας ξανά την χαρά τους αποτελούν την καλύτερη δικαίωση για όλους όσους μόχθησαν και μοχθούν για αυτό το αποτέλεσμα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση