HomeΕΚΛΟΓΕΣΑνδρέας Στρατάκης: Έστειλε μήνυμα νίκης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας

Ανδρέας Στρατάκης: Έστειλε μήνυμα νίκης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το σύνθημα της νίκης έδωσε στη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα και ο υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηρακλείου Ανδρέας Στρατάκης.

Στη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του ο κ. Στρατάκης δήλωσε πως είναι υπερήφανος που είναι ένας από τους έντεκα ανθρώπους, τους οποίους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εμπιστεύθηκε για να αγωνιστούν, με στόχο να έρθει η πολυπόθητη αλλαγή για τον τόπο μας.

«Είμαι υπερήφανος που είμαι ένας από τους έντεκα ανθρώπους, τους οποίους ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, εμπιστεύθηκε για να αγωνιστούμε για το καλό του τόπου μας.

Ο αγώνας το επόμενο διάστημα θα πρέπει να είναι ομαδικός και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εφησυχάσουμε. Έχουμε να κάνουμε με μία «μαύρη» προπαγάνδα. Ήρθαν με ψέματα,  φεύγουν με ψέματα.

Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, να δώσουμε στη νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και στον Κυριάκο Μητσοτάκη που είναι η μοναδική και πραγματική ελπίδα για τη χώρα μας, την αυτοδυναμία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στρατάκης μεταξύ άλλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας έγιναν παρουσία πλήθους κόσμου, πολλών κομματικών στελεχών και φυσικά των υποψήφιων Βουλευτών του Νομού Ηρακλείου.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, ενώ ακολούθησε χαιρετισμός από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγέλη Καρκανάκη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση