HomeΕΛΛΑΔΑΠεριπέτεια με το κανό για τον Γιώργο Παπανδρέου

Περιπέτεια με το κανό για τον Γιώργο Παπανδρέου

Επεσε σε μπουρίνι με μεγάλα κύματα, αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αδυναμία που έχει ο Γιώργος Παπανδρέου γενικότερα στα σπορ και ειδικότερα στο κανό είναι γνωστή. Οπως γνωστό είναι ότι το πάθος του για τα σπορ τον έχει βάλει πολλές φορές σε περιπέτειες.

Από την περιπέτεια με το ποδήλατο, του οποίου προσπάθησε να φτιάξει την αλυσίδα εν κινήσει, πριν αρκετά χρόνια, που του προκάλεσε κάταγμα στο δάχτυλο και στον όγδοο θωρακικό σπόνδυλο στο ύψος της πλάτης ως την περσινή τελευταία του περιπέτεια με το αγαπημένο του κανό στη Σκιάθο, όταν αναποδογύρισε και έπεσε στα βράχια με αποτέλεσμα να προκληθούν εκδορές στον πρώην πρωθυπουργό και να μεταφερθεί στο ΚΥ του νησιού.

papandreou-kano1-21-6-19

Τώρα, ο Γιώργος Παπανδρέου φαίνεται να είχε και πάλι μια περιπέτεια με το κανό του, αυτή τη φορά στην Πάτρα. Την περασμένη Κυριακή, σύμφωνα με το dete.gr, ο Γιώργος Παπανδρέου κλήθηκε να τα φέρει εις πέρας με μεγάλα κύματα καθώς το μπουρίνι που προκλήθηκε δημιούργησε μεγάλες αναταράξεις στη θάλασσα.

«Είδαμε τον Γιώργο Παπανδρέου να μπαίνει με το κανό στην θάλασσα. Αρχισε να κωπηλατεί με κατεύθυνση την Ναύπακτο. Μέσα σε δέκα λεπτά, εκεί που η θάλασσα ήταν λίμνη, σηκώνει το μπουρίνι. Γίνεται χαμός. Φεύγουν οι ομπρέλες, οι ξαπλώστρες αναποδογύρισαν, ο κόσμος πανικόβλητος μαζεύει τα παιδιά του και φεύγουν. Οσοι είχαν δει τον πρώην πρωθυπουργό περίμεναν με αγωνία για το πώς θα βγει», περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, τελικά μετά από κάποια λεπτά ο Γιώργος Παπανδρέου με το κανό του κατάφερε να βγει στην στεριά. Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για κύματα 2 μέτρων. Υπενθυμίζεται ότι αυτό δεν είναι η μοναδική περιπέτεια που έχει βιώσει ο πρώην πρωθυπουργός καθώς και το 2018 το κανό του είχε ανατραπεί με αποτέλεσμα να βρεθεί μέσα στη θάλασσα.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση