HomeΕΚΛΟΓΕΣΚουτσούμπας: «Τα µνηµόνια θα είναι εδώ και την επόµενη µέρα»

Κουτσούμπας: «Τα µνηµόνια θα είναι εδώ και την επόµενη µέρα»

To µοναδικό ερώτηµα είναι το πόσο ενισχυµένο θα βγει το κόµµα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μήνυµα στα µέλη και στους φίλους του ΚΚΕ να ριχτούν στη µάχη των εκλογών, ώστε οι θέσεις και τα µηνύµατα του κόµµατος να φτάσουν σε όλους τους εργαζόµενους, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούµενους και τη Νεολαία, έστειλε από τα Γιάννενα, όπου περιόδευσε χθες, ο Δηµήτρης Κουτσούµπας. Ο γενικός γραµµατέας του ΚΚΕ υπογράµµισε ότι το µοναδικό ερώτηµα που θα πρέπει να απαντηθεί στις κάλπες είναι το πόσο ενισχυµένο θα βγει το κόµµα.

«Σε αυτές τις εκλογές κρίνεται πόσο πιο δυνατός θα βγει ο λαός την επόµενη µέρα. Πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ για να δυναµώσουν η αντίσταση, η αντεπίθεση, η ελπίδα και η προοπτική της κοινωνικής ευηµερίας» τόνισε κατά την οµιλία του στην πόλη της Ηπείρου. Ο Περισσός υποστηρίζει καθηµερινά ότι η πολιτική που θα ακολουθήσει η επόµενη κυβέρνηση, ανεξάρτητα από το ποιο κόµµα θα βρεθεί στην εξουσία, θα είναι βαθιά αντιλαϊκή και θα βαδίσει πάνω στην περπατηµένη της τελευταίας δεκαετίας.

«Στα κυβερνητικά προγράµµατα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ υπάρχουν οι εφαρµοστικοί νόµοι των τριών µνηµονίων που θα συνεχίσουν να εφαρµόζονται, τα µνηµόνια διαρκείας και οι µηχανισµοί εποπτείας της ΕΕ που ισχύουν για όλα τα κράτη-µέλη της, τα µατωµένα πλεονάσµατα µέχρι το 2060» προειδοποίησε ο Δ. Κουτσούµπας.

Ανατολίτικο παζάρι

Αναφερόµενος στην όξυνση της τουρκικής επιθετικότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, µε την παρουσία του «Πορθητή» και του «Μπαρµπαρός» στην κυπριακή ΑΟΖ, ο γραµµατέας του ΚΚΕ επανέλαβε για ακόµα µία φορά ότι ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ βρίσκονται σε ένα «ανατολίτικο παζάρι» µε την Τουρκία, ενώ εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβερνητικής πολιτικής, τονίζοντας ότι αυτή κινείται στο πλαίσιο της «συνδιαχείρισης» υπό αµερικανοΝΑΤΟϊκό έλεγχο.

ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση