HomeΕΛΛΑΔΑΤραγωδία στα Καμένα Βούρλα: Τον βρήκε νεκρό ενώ κολυμπούσε

Τραγωδία στα Καμένα Βούρλα: Τον βρήκε νεκρό ενώ κολυμπούσε

Χθες το απόγευμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την τελευταία του πνοή άφησε μέσα στη θάλασσα το απόγευμα της Πέμπτης ένας ηλικιωμένος στα Καμένα Βούρλα, ο οποίος παραθέριζε στην περιοχή.

Ο ηλικιωμένος ο οποίος ήταν 81 ετών εντοπίστηκε αναίσθητος μέσα στο νερό από έναν γνωστό του -επίσης ηλικιωμένο- ο οποίος κολυμπούσε λίγα μέτρα πιο πέρα. Παρά την προσπάθεια του δεύτερου να τον βγάλει στην στεριά ο 81χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Στο νοσοκομείο και ο δεύτερος ηλικιωμένος

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το lamianow.gr η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ στο νοσοκομείο διεκομίσθει και ο άνδρας που τον ανέσυρε. Ο δεύτερος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αφού από την υπερπροσπάθεια και το σοκ που υπέστη δεν αισθανόταν καλά. Σημειώνεται, ότι του έχει τοποθετηθεί και βηματοδότης. Ο 81χρονος που έχασε τη ζωή του στα Καμμένα Βούρλα ήταν κάτοικος Αχαρνών Αττικής. Μέχρι στιγμής τα αίτια της τραγωδίας δεν είναι γνωστά.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό που σημειώνεται μέσα σε λίγες ημέρες, αφού στις 17/06 ένας ακόμη άνδρας είχε χάσει τη ζωή του στη θάλασσα στα νερά της Σκιάθου.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση