HomeΚΡΗΤΗΔυο μετάλλια για τη Μαρία Σκουλούδη του ΝΟΓΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας

Δυο μετάλλια για τη Μαρία Σκουλούδη του ΝΟΓΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας

Της κλάσης Optimist

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ένα Αργυρό Μετάλλιο στο ομαδικό εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Νήσων Αιγαίου και Κρήτης, και την Τρίτη θέση και Χάλκινο Μετάλλιο στα κορίτσια επέστρεψε η Μαρία Σκουλούδη από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας κλάσης Optimist που πραγματοποιήθηκε στα Χανία στις 16-19/6, εκπροσωπώντας επάξια τον ΝΟΓΚ και την Κρήτη. Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 350 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα αλλά και απο το εξωτερικό σε μία άψογη διοργάνωση απο τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων.

nogk

Το Ναυταθλητικό Όμιλο Γαζίου Κρήτης εκπροσώπησαν επίσης επάξια στα κορίτσια η Ιωάννα Πετυχάκη κατακτώντας την 24η θέση και η Έλλη Δασκαλάκη κατακτώντας την 94η θέση. Αντίστοιχα στα αγόρια ο Αλέξανδρος Κουκουτσάκης εντάχθηκε στον Χρυσό στόλο και ο Μιχάλης Σκουλούδης εντάχθηκε στον Αργυρό στόλο.

nogk3

Ο Πρόεδρος Χάρης Μαμουλάκης και το ΔΣ του ΝΟΓΚ ευχαριστούν τους προπονητές Ανδρέα Σηφάκη και Αγγελίνα Καβουσανού που ακολούθησαν την αποστολή και συγχαίρουν τους αθλητές για τις επιτυχίες τους. Επίσης ευχαριστούν όλους τους χορηγούς του Ομίλου και την ANEK-Bluestar Ferries για τη στήριξη στις μετακινήσεις. Περισσότερα στο www.nogk.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση