HomeHL-9Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης

Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης

Τι είπε για Ντόρα και Λεβέντη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν θα είναι υποψήφιος -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ο πρώην Υπουργός και επί σειρά βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Επιμελητήριο, παρουσία αρκετών πολιτικών του φίλων.

Για μία ακόμη φορά, ο κ. Μαρκογιαννάκης εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ τόνισε πως η αιτία που δεν είναι στο ψηφοδέλτιο είναι η Ντόρα Μπακογιάννη.

Παράλληλα, ο κ. Μαρκογιαννάκης παραδέχθηκε ότι στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, κουνώντας, όπως είπε το μικρό του δαχτυλάκι, έδωσε 2.000 ψήφους στην Ενωση Κεντρώων.

Απαντώντας σε σειρά ερωτήσεων από τα τοπικά ΜΜΕ, ο κ. Μαρκογιαννάκης αναφέρθηκε σε γεγονότα του παρελθόντος για τα οποία ποτέ δεν είχε πεί τίποτα, έδωσε στη δημοσιότητα δύο επιστολές που απέστειλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την καθυστέρηση στην ανακοίνωση των συνδυασμίων, αλλά και το «κόψιμο», όπως είπε, ενός καθαρού αγωνιστή της ΝΔ, του κ. Γιώργου Σχοινοπλοκάκη.

Σε αυτό το σημείο έκανε λόγο για αθλιότητα, τονίζοντας ότι η ΝΔ είχε ζητήσει από τον κ. Σχοινοπλοκάκη να του αποστείλει όλα τα αναγκαία δικαιολογητικά για την υποψηφιότητά του. Ισχυρίστηκε δε ότι ο κ. Σχοινοπλοκάκης έμεινε εκτός ψηφοδελτίου επειδή υπήρχαν πληροφορίες πως ο ίδιος θα τον ενίσχυε στην κάλπη.

parakritika.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση