HomeΕΚΛΟΓΕΣΟ Απόστολος Λουλουδάκης υποψήφιος με το ΜέΡΑΡ25

Ο Απόστολος Λουλουδάκης υποψήφιος με το ΜέΡΑΡ25

Το ανακοίνωσε ο ίδιος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Απόστολος Λουλουδάκης θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΜέΡΑ25 στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ίδιος αναφέρει:

Για μια απτή ελπίδα, για τη Δημοκρατική Πρooδευτική ψυχή που πρέπει να απελευθερωθεί από τις μυλόπετρες της ιστορίας της και να ανοίξει τα φτερά της στη νεωτερικότητα, την ανάπτυξη, τον Νέο κόσμο της τεχνολογίας και της καινοτομίας ώστε  να κάνει πράξη την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τα δεσμά της υποτέλειας και της επιτροπείας, συμπορεύομαι με τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον πολιτικό σχηματισμό ΜέΡΑ25.

Η επιστροφή των λαμπρών ελληνικών μυαλών είναι εθνική προτεραιότητα, είναι το ανθρώπινο κεφάλαιο που θα ωθήσει τη χώρα να έχει ενεργή παρουσία στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση.

Καμία χώρα με αρνητικό ισοζύγιο στην παιδεία, τις επιστήμες και με παραγωγικό κενό ανθρώπινου κεφαλαίου δεν μπορεί να παρακολουθήσει τις εξελίξεις σε ένα κόσμο που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Μια κρίση χρέους που δημιούργησε το φαύλο πολιτικό σύστημα δεν πρέπει να μετεξελιχθεί σε κρίση των δημοκρατικών θεσμών, των αξιών & του πολιτισμού. Δε θα επιτρέψουμε να τροφοδοτεί την αφαίμαξη της χώρας από το επιστημονικό της δυναμικό και την ερημοποίησή της, να αναπαράγει αδιέξοδα, να μονιμοποιεί τις σχέσεις εξάρτησης από τους δανειστές και να επιτείνει σε βάθος χρόνου τη γήρανση και τη φτωχοποίηση της Ελλάδας μας.

Η ιστορική συγκυρία είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, η παρασιτική οικονομική ολιγαρχία προσπαθεί να κατασκευάσει έναν νέο ελεγχόμενο διπολικό δικομματισμό στα πρότυπα αυτού που χρεοκόπησε τη χώρα. Αρχηγικά κόμματα χωρίς εσωτερικές δημοκρατικές λειτουργίες, με ελεγχόμενα από την ολιγαρχία μέσα ενημέρωσης είναι τα εργαλεία ελέγχου της λαϊκής

βούλησης.

Πήρα την απόφαση να δώσω την πολιτική μου «μάχη» με τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον πολιτικό σχηματισμό ΜέΡΑ25. Πεποίθησή μου είναι ότι αποτελεί μια κινηματική πρωτοβουλία συγκρότησης ενός πολιτικού κοινωνικού μετώπου έκτακτης ανάγκης για την πατριωτική συνεύρεση  ενός ευρύτερου φάσματος κοινωνικών δυνάμεων από τον αστικό χώρο, τη μισθωτή εργασία, τους  αγρότες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους άνεργους, τα περιθωριοποιημένα στρώματα της Ελληνικής κοινωνίας για να αντιμετωπίσει τον νέο κύκλο της κρίσης που θα επιταχύνει η εκλογική νίκη της νεοφιλελεύθερης δεξιάς και η πολιτική μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η παραγωγική ανασυγκρότηση, ο αστικός εκσυγχρονισμός και η εκκίνηση μιας νέας οικονομίας είναι το μεγάλο διακύβευμα για τη σωτηρία της πατρίδας μας .

Η είσοδος στη Βουλή του ΜέΡΑ25 δεν είναι μόνο μια λαϊκή εντολή σοβαρής δομικής αντιπολίτευσης στον αυταρχισμό της νεοφιλελεύθερης δεξιάς αλλά και ένα ελπιδοφόρο μήνυμα αναδιάταξης του προοδευτικού χώρου.

Με την υποψηφιότητά μου στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου κορυφώνω την πολυετή ενεργή συμμετοχή μου στα κοινά και παρακινώ τους συμπολίτες μου να επιβραβεύσουν τη νέα τολμηρή, αντισυμβατική πολιτική σκέψη και πράξη ως αντίδοτο στην  οικονομική, θεσμική, ηθική και δημογραφική ελεύθερη πτώση στην οποία έχουμε περιέλθει.

Για μία νέα ΜέΡΑ στον Νέο κόσμο λοιπόν!

Διαφήμιση
Διαφήμιση