HomeΕΛΛΑΔΑΗ ΕΣΗΕΑ για την απόλυση της Γιάννας Παπαδάκου από τον «Alpha»

Η ΕΣΗΕΑ για την απόλυση της Γιάννας Παπαδάκου από τον «Alpha»

«Παράνομη και καταχρηστική»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παράνομη και καταχρηστική χαρακτηρίζει η ΕΣΗΕΑ την απόλυση της Γιάννας Παπαδάκου από τον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha».

Η Ενωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών, σε ανακοίνωσή της, επισημαίνει ότι η δημοσιογράφος απολύθηκε «αιφνιδιαστικά και αναιτιολόγητα», έπειτα από επτά χρόνια συνεργασίας με τον «Alpha», χωρίς να της δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις. Μάλιστα, η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει ότι ο τηλεοπτικός σταθμός απενεργοποίησε όλες τις κάρτες των συνεργατών της εκπομπής της κ. Παπαδάκου, με αποτέλεσμα να μην έχουν πρόσβαση στα αρχεία τους, αλλά ούτε καν να βγουν από το κτίριο.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την απόλυση της κ. Παπαδάκου

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την εργοδοσία του Τ/Σ «ALPHA» για την παράνομη και καταχρηστική απόλυση της συναδέλφου Γιάννας Παπαδάκου, η οποία εργαζόταν συνεχώς στο σταθμό τα τελευταία εφτά χρόνια. Η εργοδοσία ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά και αναιτιολόγητα τη λήξη της συνεργασίας της συναδέλφου με τον σταθμό μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της, που έκανε στην Κύπρο, για τον κατά συρροή δολοφόνο και αυτόματα αποσύνδεσε όλες τις κάρτες των συνεργατών της εκπομπής της, οι οποίοι έτσι δεν είχαν τη δυνατότητα, ούτε να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά τους αρχεία, ούτε καν να βγουν από το κτίριο!!!

Η ενέργεια αυτή της εργοδοσίας αποτελεί έμπρακτη απαξίωση και μείωση της επαγγελματικής υπόστασης της συναδέλφου, η οποία στην κυριολεξία εκδιώχθηκε από τον σταθμό, για λόγους τους οποίους ουδέποτε εξήγησε κανείς.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ τάσσεται στο πλευρό της συναδέλφου και δηλώνει ότι θα είναι παρών σε όλη τη διαδικασία για τη δικαίωσή της».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση